KRALJ(ICA) NARODNE MUZIKE: Ovako je Neda imitirala Šabana Šaulića (FOTO)

Pevačica je u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" otpevala je hit numeru "Dođi da ostarimo zajedno"

  • 5

Pevačica Neda Ukraden imitirala kralja narodne muzike Šabana Šaulića u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Neda je dobila ozbiljan zadatak, da otpeva jednu veoma tešku pesmu – "Dođi da ostarimo zajedno". Neda je sama rekla da je Šaban Šaban, kvalitet koji traje i da je srećna što je dobila da otpeva jednu takvu pesmu. "Ne moramo da ostarimo zajednom, ali bih volela da ovu divnu pesmu otpevamo zajedno".

Neda je briljirala u ulozi legende narodne muzike, a kada joj se Šaban pridružio na sceni nije mogla da veruje. Produkcija joj je želju ostvarila i napravila prijatno iznenađenje za sve gledaoce Prve TV.

Šaban i Neda su pevali kao jedno, a nakon toga su se i raspričali kao stari drugari: „Bravo Nedo, svaka čast. Ovo su po pravilu trebalo da daju nekom muškarcu, ali ti si ovo uradila maestralno. Ne damo se generacijo“, rekao je Šaban i dodao: „Neda me iznenadila prijatno. Ti pevaš odlično. Nego Šabane šta se dešava ovo sa tobom, po tim pisanijama raznim?“ A Neda se nadovezala: „Ajde što meni pripisuju ove 40 godina mlađe frajere, nego što ti ove 45 mlađe“.

Žirije potom doneo svoj sud. Đura je rekao da je Neda kao Šaban iz Zvezdanih staza.

- Nedo opet ste me impresionirali sa svojim fenomenalnim vokalom i odmah bih potpisao da skupa sa vama ostarim, jer vi nikad nećete ostariti - dodao je Đuro u svom duhovitom stilu.

Ivan se šalio sa Nedom da treba da ostane muško, a onda je ozbiljno rekao da je bila zaista odlična. Marija je iskreno rekla da Neda može slobodno

da zameni Šabana na koncertu, a Željko je istakao da joj baš leži ovaj melos i da ima skrivene talente.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA