HUMANO: Ekipa filma "Daj gol" prikuplja novac za lečenje male Mile Radunović! (FOTO)

U bioskopu "Cineplexx Delta City" sutra će biti održana specijalna projekcija animiranog ostvarenja "Daj gol" kao i aukcija sa koje će sav prihod biti namenjen lečenju bolesne devojčice Mile Radunović

  • 0

U beogradskom bioskopu "Cineplexx Delta City" će u sredu, 26. novembra, u 16 časova, biti održana specijalna projekcija animiranog filma "Daj gol", a tom prilikom će biti održana i aukcija sa koje je sav prihod namenjen lečenju Mile Radunović kojoj je hitno potrebna operacija!

Sa posetiocima se će se družiti filmska ekipa koju će predvoditi Viktor Savić i Andrija Kuzmanović, kao i Sergej Trifunović ispred fondacije "Podrži život". U saradnji sa distributerskom kućom "Dexin film" i fondacijom "Podrži život", biće održana aukcija na kojoj će posetioci uz svaki kupljeni artikal biti u prilici da dobiju autograme glumaca. Fudbalske lopte koje je obezbedila kompanija "Pertini" su potpisali fudbaleri Crvene zvezde.

Sav prihod od aukcije i prodatih ulaznica je namenjen lečenju male Mile, a detaljnije informacije o tome kako joj možete pomoći pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA