Indira Radić se udaje i seli za Ameriku

- Radićeva će se posle venčanja, koje će biti samo u krugu porodice, preseliti u Ameriku, gde inače njen dečko ima firmu - rekao je izvor blizak pevačici

  • 9

Pevačica Indira Radić navodno će se udati za Gorana Kurtuma nakon što se on razvede od svoje zakonite supruge, piše "Alo!".

Kako navodi ovaj list, folkerka će reći sudbonosno "da" čim Goran potpiše papire za razvod, a par će navodno nastaviti zajednički život u Sjedinjenim Američkim Dražavama.

-  Indira i Goran se jako vole i ne mare za komentare drugih ljudi. Toliko su ozbiljni da će se venčati čim se Goran razvede od Marine. Brakorazvodna parnica je u toku i on će već za nekoliko meseci biti slobodan čovek, tako da će Indira i njena jača polovina uskoro biti muž i žena. Radićeva će se posle venčanja, koje će biti samo u krugu porodice, preseliti u Ameriku, gde inače njen dečko ima firmu - rekao je neimenovani sagovornik i dodao da se pevačica neće odreći svoje karijere:

- Indira se neće odreći karijere, ali će neko vreme sigurno napraviti pauzu kako bi uživala u bračnom životu. Ona je neizmerno srećna, osim što će se udati za čoveka svog života, ona će za šest meseci postati i baka. Baš iz tog razloga, često će posećivati Srbiju kako bi bila sa sinom i unučetom - zaključio je izvor blizak pevačici.

Indira Radić nije odgovarala na pozive kako bi potvrdila ili demantovala ovu navodnu informaciju.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    26. novembar 2014 | 15:15

    Samo neka ide. Moze i u Francusku, tako joj dobro ide jezik:-D

  • draleRS

    26. novembar 2014 | 15:23

    zar nece u neki islamsku zemlju jer je pokazala ljubav prema njima u federaciji bih

  • zoooo

    26. novembar 2014 | 18:19

    Sretno ti bilo......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA