VRATI SE, ZONE: Ovako će izgledati nova Zona Zamfirova (FOTO) (VIDEO)

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine

  • 2

Dugoočekivani film "Vrati se, Zone", inače nastavak ostvarenje "Zona Zamfirova", dobio je prvi tizer. Prelepu Zonu Zamfirovu glumiće Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić.

Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Pojaviće se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Jordana igra Milorad Mandić Manda, Persu Vesna Trivalić, dok Kalinu igra gošća iz Hrvatske, Sementa Rajhard.

- Čast je biti deo ovog projekta. Reditelj Jug Radivojević je okupio sjajnu ekipu. Zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da mu svojim radom pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna. Napisana je fantastično i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u jednoj novoj “boji” – izjavila Brankica Sebastijanović.

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

Pogledajte tizer:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA