Nataša Bekvalac u vezi sa Cecinim bivšim?!

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović viđeni zajedno u beogradskom klubu "Plastik". Oboje tvrde da su samo prijatelji i da od veze nema ništa

  • 2

Pop zvezda Nataša Bekvalac navodno ima novu ljubav, a to je maneken Vlada Vuksanović, dojučerašnji Survajver saborac Natašine sestre Kristine!

Nata i Cecin bivši su viđeni zajedno u beogradskom klubu "Plastik", a glavni "krivac" za njihov susret jeste upravo Natina sestra Kristina Bekvalac, koja ih je i spojila po povratku iz Kostarike.

- Proslava prve emitovane epizode bila je prilika i da se njih dvoje vide nakon upoznavanja. Bili su u klubu "Plastik", sve vreme vidno raspoloženi. Vlada je ispratio Natu do toaleta, i tom prilikom ju je uhvatio i za ruku. U diskoteci se nisu ljubili, ali šta se po odlasku dešavalo, to niko ne zna - rekao je za "Alo!" izvor koji se našao na licu mesta.

Vuksanović ipak tvrdi da je u pitanju samo prijateljstvo:

- Imam devojku, tako da je to suludo komentarisati. Mi smo se samo našli u istom društvu. Svi mi iz "Survajvera", njena sestra Kristina i ona smo zajedno odgledali prvu epizodu i posle zajedno otišli da proslavimo. Samo smo bili u istom društvu - izjavio je Vlada.

Odmah smo pozvali i Bekvalčevu, koja je iznela svoju verziju priče.

- Izmišljotine dokonih! Vlada je tek moj poznanik i nije mi jasno čemu izmišljanje ovakvih priča bez ikakvog povoda. Istina je da smo u istom društvu gledali prvi "Survajver", i to je sve. Lepo je vaspitan i kulturan, i to je prvi utisak koji sam mogla steći u razgovoru s njim. Cela ova iskonstruisana priča stvarno je besmislena - rekla je Nataša Bekvalac.

Maneken Vlada Vuksanović postao je poznat široj javnosti kada su ga povezali s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Njih dvoje su dovedeni u vezu kada se maneken pojavio na žurki povodom Cecinog rođendana. Međutim, oboje su tada demantovali da su zajedno, takođe tvrdivši da su samo prijatelji.

(Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • devojka

    23. mart 2012 | 15:28

    Nije istina, ja sam u vezi sa Vladom!

  • sasa stankovic

    23. mart 2012 | 17:03

    Nije valjda da je domaca barbika spala na otpatke svojih kolegica ? E lepa Nato, ponekad srce ne prepoznaje put. Dali si zalutala ili si poslusala srce, pitanje je iskustva. Tvoje ogromno iskustvo kaze da Ceca ipak zna sta valja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA