RUŽIČASTI CNN: Od 1. decembra Pink 3 počinje sa celodnevnom informativom!

Jednosatni tok-šou program "Pravac" koji će se emitovati svakog dana vodiće Predrag Sarapa, Dragana Milićević, Aleksandar Vasić, Dragana Kanjevac i Petar Luković

  • 6

Redizajnirani informativni kanal "Pink 3", od ponedeljka, 1. decembra će emitovati program 24 sata dnevno iz studija u Beogradu, Sarajevu i Podgorici, i to sa potpuno novim tehničkim i produkcijskim kapacitetima, navodi se u saopštenju koje je potpisao glavni i odgovorni urednik informativnog programa televizije "Pink" Goran Gmitrić.

Takođe, navodi se da će objedinjene, 40-minutne regionalne vesti, sa uključenjima iz sva tri studija, na programu biti tri puta dnevno, u 10, 14 i 21 sat, a vesti iz pojedinačnih studija su raspoređene na sve preostale sate, dok će koncept info-kanala "Pink 3" biti baziran na živim uključenjima sa mesta događaja.

Zanimljivo je i ko će biti voditelji jednosatnog tok-šou programa "Pravac" koji će se emitovati svakog dana. Ponedeljkom to će biti Predrag Sarapa, utorkom Dragana Milićević, sredom Dragana Kanjevac, petkom Aleksandar Vasić i subotom Petar Luković.

Najavljeno je da za ponedeljak, 1. decembra Predrag Sarapa priprema emisiju o stanju u srpskom pravosuđu. Osim vesti i aktuelnosti u programskoj šemi "Pinka 3" biće zastupljen i kvalitetan dokumentarni program iz domaće i strane produkcije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    29. novembar 2014 | 17:41

    Jos jedna tv za ispiranje mozga!Ko ce to da gleda?Imamo hrvatsko bisansko izdajnicko Srpsku tv N1 na kojo se non stop vrti svi dibru Srbu losi i ti polako postaje standard i nama.Jadni smo jer nemamo zakone i svako moze da nam se iske*a na glavu a mi kazemo hvala.

  • borac

    29. novembar 2014 | 21:28

    Ako se budu i ovde javljali kao na N1 iz Zagreba izbrisacu i njih kao i ove sto sam izbrisao

  • JoGoGo

    29. novembar 2014 | 18:58

    Ako je isti princip CNN-a onda znamo da će da lažu ko pravi CNN!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA