KONCERT DECENIJE: Fenomenalni Čola ujedinio Balkan u prepunoj Areni! (FOTO) (VIDEO)

Zdravko Čolić je nastupom koji je trajao tri i po sata oduševio publiku u kojoj su osim najvernijih fanova iz Srbije, BiH Makedonije, hrvatske, Crne Gore, uživale i mnogobrojne poznate ličnosti, kao što su Dragana Mirković, Dragan Bjelogrlić, Dragan Džajić i mnogi drugi

  • 6

Neuništivi i neustrašivi Zdravko Čolić je sinoć održao još jedan sjajan koncert u Beogradu, a preko 20.000 fanova je u krcatoj "Kombank areni", u kojoj ni igla više nije imala gde da padne, od prvog takta je pevalo sa Čolom.

Prva na repertoaru bila je "Sinoć nisi bila tu".

- Dobro veče Beograde, evo prošle su tri godine od našeg poslednjeg susreta na Ušću. Ponovo se ovde okupljamo, dobrodošli u "Arenu"! Srećan sam što vas vidim. Večeras ćemo pevati! Predstavićemo neke nove pesme, ali biće i starog repertoara - poručio je Zdravko sa bine, a zatim praćen urlikom publike zapevao numeru "Esma".

Kao i na svakom njegovom koncertu, nema sedenja, svi pevaju "Ti živiš u oblacima mala", "Čija je ono zvijezda" i "Prava stvar", atmosfera već dostiže tačku usijanja, a Zdravka obožavateljke zasipaju cvećem i medvedićima.

U jednom trenutku, pevač je dobio i crveni veš, kao i veliku korpu cveća od najvernijih obožavateljki.

Osim fanova iz Srbije, brojni obožavaoci su u Beograd došli iz Makedonije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Slovenije, Bugarske i drugih okolnih zemalja i sigurno nisu zažalili, jer Zdravko je u punoj formi, na sceni je kao mladić, a energije ima za trojicu.

- Večeras sam srećan što mogu da pozdravim ljude iz Srbije, Makedonije, Bosne, Crne Gore i svi ćemo kao jedan pevati - rekao je legendarni muzičar, koji je bio obučen u plišani crni sako i uzane pantalone.

#video Glavo luda :) #ZdravkoColic #Koncert #arena

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on

 

Uvek je nezahvalno opisivati Čolićeve koncerte i tu posebnu vezu između njega i publike... tu nije važno koliko ko ima godina, jer svi znaju svaku reč i naravno da se "Arena" tresla, dok se horski pevala "Krasiva".

- Ovo je Balaševića numera koju volim da pevam - rekao je Čola i zagrmeo "Svadbarskim sokakom".

Znoj se sliva niz lice, ali nema stajanja i prava žurka tek počinje - slede "Okano", "Pjevam danju, pjevam noću" i totalni haos uz "Glavo luda", tokom koje je i vatra sevala na bini...

Ko bolje peva, #publika ili #ZdravkoColic ;) ? #video #Koncert #Arena

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on

 

Ludnica i sjajan provod u razigranoj "Areni" se nastavljaju uz "Oj djevojko, selen velen", "Hotel Balkan" i "Zagrli me".

U jednom trenutku je kao specijalnog gosta najavio Vlatka Stefanovskog, sa kojim je izveo numeru "Vatra i barut".

Vlatko je potom čestitao svima u "Areni" praznike i odsvirao još nekoliko numera, dok se Čola pripremao da opet zadiriguje dvoranom.

Drugi deo koncerta bio je rezervisan za njegove najveće balade, kao što je "April u Beogradu", tokom koje su devojke počele da plaču.

Tokom čitavog koncerta, društvo mu je na bini pravio orkestar, ali i plesačice i balerine koreografa Milana Gromilića.

Ređali su se najveći hitovi, publika je horski vrištala, u hali su se čuli povici "Zdravko, oženi me", a legenda je neumorno pevala dalje i dalje, vodeći glasom celu publiku u najbolju bajku.

Pa, kad pre prođoše tri sata? Na prvi bis, Zdravko peva "Zvao sam je Emili" i "Kao moja mati". Publici ni to nije dosta, želi JOŠ! Želi da spektakl traje celu noć.

Na drugi bis, pevač je izveo "Što ti dadoh" i za kraj, naravno, "Ti si mi u krvi".

Zaslužene ovacije publike i duboki naklon - Čola je još jednom pokazao zašto je, bez konkurencije, najveća domaća zvezda.

Jedan od najboljih koncerta u prethodnih 10 godina nisu propustili ni Dragana Mirković, Dragan Džajić sa suprugom i ćerkama, Sanja Papić, Raka Marić, Danica Drašković, Mlađan Dinkić, Ilda Šaulić, Dragan Bjelogrlić i druge poznate ličnosti.

(Anastasija Čanović/ Aleksandar Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA