PITAMO VAS: Koji je najlepši srpski glumac? (FOTO) (VIDEO)

Bojan Perić, Miloš Biković, Vuk Kostić, Dragan Mićanović, Slobodan Beštić, Viktor Savić, Milutin Milošević, Ivan Bosiljčić, Voja Brajović, Dragan Nikolić, Mima Karadžić jesu samo neka od imena sa naše liste!

Opšte je poznato da su Srbi najlepši narod na planeti. Kako žene koje svojim izgledom, inteligencijom i harizmom osvajaju muški rod, tako i jače polovine koje lako zapale svaku devojku koja im se nađe na putu. Zato najlepše glumce ne treba tražiti među Amerikancima, Turcima, Špancima, Arapima, već u našem dvorištu. Najbolje je okrenuti se domaćoj kinematografiji.

Imamo mi štošta da ponudimo. Naši lepotani zadovoljavaju svačije ukuse, godine i fantazije.

Ali, krenimo redom... Galeriju otvaramo mlađom ekipom, koja je ženski rod osvojila uglavnom tokom prikazivanja filmova "Montevideo", brojnim reklamama, ali i pozorišnim predstavama.

Miloš Biković (26), glumac koji svojim "bed boy" licem izaziva divljenje kod devojaka, uglavnom se nalazi na ovakvim listama jer spada među najlepše glumce mlađe generacije.

Do nedavno je bio u četvorogodišnjoj vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, sa kojom je raskinuo ove godine.

Devojke, sada je slobodan kao ptica na grani!

Aleksandar Radojičić (27), proslavio se u ulogom Balerine u "Montevideu", ali i "Vojnoj akademiji".

Bio je u braku iz kojeg je dobio ćerkicu Aju, za čije starateljstvo se dugo borio, a sada je slobodan.

Petar Strugar (26), je još jedan glumac mlađe generacije. Iako se nije snašao kao voditelj emisije "Tvoje lice zvuči poznato", na filmskom platnu briljira.

Oženjen je suprugom Ivanom i ima sina.

Vuk Kostić (35) je glumac koji svojim izgledom podseća na bahate momke velikog srca.

Upravo zbog svog stava, on je meta mnogih devojaka, ali je u dugoj i stabilnoj vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin.

O privatnom životu Viktora Savića (31) slabo se zna. Devojke krije kao "zmija noge", ali to ne sprečava obožavateljke da ga jure na svakom koraku.

Hajde malo da presečemo iskusnim glumcima starije generacije, za koje važi ona "što su stariji, to su sve lepši", kao vino.

Slobodan Beštić (50) je muškarac koji je zaludeo pripadnice lepšeg pola fotkom na kojoj po kiši šeta bez majice. U srpskom hororu je pokazao izvajano telo, ali i to da mu slobodnije scene seksa nisu problem.

Evidentno je da glumac ima izvajano telo u šestoj deceniji! Svakodnevno vežba u teretani, ali bavi se i baletom.

Dragan Nikolić (71) i Dragan Bjelogrlić (51) jesu legende srpske kinematografije, koje su žarile i palile širom Balkana.

Danas obojica odišu iskustvom, ali i harizmom svojstvenom zrelim muškarcima.

Još dva šmekera starije generacije - Milutin Mima Karadžić (59) i Nebojša Glogovac (45) mogu lagano da se nađu među Top 10 najboljih i najposvećenijih glumaca novog doba.

Da li, po vašem mišljenju, mogu da se nađu i na top listi najlepših glumaca?

Žarko Laušević (54) zauvek će posedovati caj crnogorski mentalitet koji odiše senzualnošću.

Ukoliko se ne sećate njegovih maestralnih uloga, pitajte vaše majke, tetke, strine... One će sigurno setno uzdahnuti i reći da takvih frajera dugo neće biti na sceni.

Da li je potrebno opisivati Voju Brajovića?

I evo nas, nalazimo se na polju srednje generacije! Ona obiluje poznatim imenima sa naše glumačke scene.

Tu su Vojin Ćetković, koji je oženjen i ima ćerkice, Ivan Bosiljčić, koji uživa sa suprugom Jelenom Tomašević, Andrija Milošević koji nema devojku i Dragan Mićanović koji se razveo i sad je solo. 

Kako da zaboravimo na Baneta Trifunovića i glumca mlađe generacije, Bojana Perića, koji osvaja devojke gde god se pojavi?

Pravo osveženje na domaćoj sceni jeste mladi Milutin Milošević (32), koga znamo kao seksi zavodnika Tolju iz serije "Žene sa Dedinja".

Iiii, vraćamo se na pitanje s početka - ko je najlepši srpski glumac? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA