GRAND: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP žirija! (FOTO)

- Javno je rekla da će Mojićevića oceniti minimalno, bez obzira na kvalitet njegove imitacije, i to iz potpuno neprofesionalnih razloga - ističe se u saopštenju "Grand produkcije"

  • 13

"Grand produkcija" zvanično je zatražila izbacivanje Marije Mihajlović iz žirija u završnici druge sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato", zato što je pevačica na svom Fejsbuk profilu najavila da će Banetu Mojićeviću dodeliti minimalan broj poena, bez obzira na kvalitet imitacije.

U saopštenju se navodi:

- "Grand produkcija" nije mogla da  favorizuje nijednog učesnika emisije "Tvoje lice zvuči poznato", budući da ni na koji način ne učestvuje u organizaciji iste. Pored toga, Bane Mojićević tokom trajanja ovog serijala nijednom nije bio gost neke od emisija iz naše produkcije kao sto su "Fantastik šou" ili "Narod pita", a koje se emituju na "Prvoj TV". Da ne govorimo o tome da, osim Baneta, "Grand produkcija" tamo ima i Tanju Savić, Nedu Ukraden i Dragana Kojića Kebu.

RAT U TLZP: Marija Mihajlović ispljuvala "Grand" i "Prvu"! (FOTO) 

"Grandovci" su ovako zaključili saopštenje:

- Neprofesionalni ispad Marije Mihajlović tumačimo kao jeftin pokušaj  da ne pobedi neko ko dolazi iz "Granda". Sve ovo iziskuje njenu diskfalifikaciju iz žirija, budući da je javno rekla da ce Mojićevića oceniti minimalno, bez obzira na kvalitet njegove imitacije, i to iz  potpuno neprofesionalnih razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mic

    18. decembar 2014 | 12:04

    Bane je apsolutno najbolji,pa to se vidi iz aviona!

  • Lalaa

    18. decembar 2014 | 13:25

    Realno gledano imaju pravo

  • Vlada

    18. decembar 2014 | 14:05

    Nisam grandovac, al' moram priznati Bane je najbolji imitator sto je i najbitnije u ovoj emisiji, tako da Marijina izjava uopste nije na mestu. Odma posle njega mala Katarina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA