SLOVENSKA LEPOTICA: Ovako je Sofija osvojila sve u "Pinkovim zvezdicama" (VIDEO)

- Ja bih rekla - estetika školskog. Koliko god ona dobro pevala, tu se vidi njena odmerenost i odmerenost njene ličnosti - pohvalila je Leontina Sofijin nastup

  • 2

Sofija je večeras pesmom "Okeani" Jelene Tomašević osvojila sve članove žirija "Pinkove zvezdice". Marijana nije propustila priliku da, sa pravom, pohvali Sofijin nastup.

- Kada sam se podigla i videla je u ovom žutom, kao neko Sunce da je ušlo u studio i obasjalo nas. Lepo si pevala i lepo si se kretala po bini - započela je komentarisanje Jelena.

Goca je potvrdila Jelenine reči. Hariju se svidelo što je na svoj način otpevala pesmu. Sa druge strane, on je primetio da joj je "falilo gasa" na krajevima pojedinih reci.

- Ja bih rekla - estetika školskog. Koliko god ona dobro pevala, tu se vidi njena odmerenost i odmerenost njene ličnosti. Sve je spakovala gde treba da bude. Lepa si kao lutka - dodala je Leontina.

Ona je primetila i da je Sofijina mama ukrajinka, pa je, za kraj dodala: "Vidi se ta slovenska lepota!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    19. decembar 2014 | 23:22

    Zna li neko kad ce Lena pevati

  • Jana

    20. decembar 2014 | 17:21

    Njena mama je meni predavala muzicko u srednjoj skoli! Svaka cas Sofija,predivno pevas kao i tvoja mama,odnosno kao profesorka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA