Emina Jahović i Vlado Georgiev pevaju za doček u Beogradu bez honorara

Organizacija novogodišnjeg programa koštaće grad Beograd 8.250.000 dinara, što je prama rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, tri puta manje nego prethodnih godina. Od te sume, 6.500.000 dinara izdvojeno je za honorare izvođača. Vesić je posebno zahvalio Emini Jahović i Vladi Georgievu koji su pristali da za sugrađane pevaju besplatno

  • 10

Beograđani koji se budu odlučili da najluđu noć provedu na ulicama grada, novu 2015. godinu dočekaće sa najpopularnijim izvođačima domaće muzičke scene. Za posetioce će 31. decembra na ukupno tri bine, koje će biti postavljene u prestonici, pevati Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić, Kiki Lesendrić, grupa "Neverne bebe" i još mnogo izvođača.

Dan ranije, 30. decembra, za dobru atmosferu na Trgu republike pobrinuće se pevač narodne muzike Haris Džinović, saopšteno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Skupštini grada. Na ulicama prestonice će, prema procenama, 2015. godinu dočekati oko 100.000 domaćih i stranih turista. Za sve njih, ali i za sugrađane, organizovan je, prema rečima čelnika grada Beograda, spektakularan provod, pišu Novosti.

Na bini ispred Doma Narodne skupštine nastupaće Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić i Nikola Rokvić. Program će trajati od 22 pa do tri sata posle ponoći. Na Trgu republike provod će početi sat vremena ranije, a Beograđane će zabavljati Kiki Lesendrić, "Neverne bebe", Sanja Ilić i "Balkanika", kao i bendovi "Alisa" i "Kraljevski apartman".

U isto vreme počeće i žurka na platou ispred Filozofskog fakulteta, gde će za zabavu biti zaduženi domaći di-džejevi, između ostalih i Marko Nastić. Ljubitelji klasične muzike moći će da dočekaju Novu godinu u Sava centru, gde će biti upriličen koncert kamernih orkestara.

Organizacija novogodišnjeg programa koštaće grad Beograd 8.250.000 dinara, što je prama rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, tri puta manje nego prethodnih godina. Od te sume, 6.500.000 dinara izdvojeno je za honorare izvođača. Vesić je posebno zahvalio Emini Jahović i Vladi Georgievu koji su pristali da za sugrađane pevaju besplatno, ali i ostalim pevačima zato što će naplatiti nastupe znatno manje nego inače.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    20. decembar 2014 | 09:56

    Хвала певачима који ће "џабе" певати , и омогућити народу колико толико провода за Нову годину, а да их НЕ кошта 'ногу и руку'(arm and the leg).

  • Dajana

    20. decembar 2014 | 09:29

    Ahaaaaaa,al' malo sutra,dzabe...

  • Beogradjanka

    20. decembar 2014 | 07:55

    Niko se nije setio da organizuje da svira Beogradska filharmonija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA