Kraj sage o Stojkovićima: Ipak razvod!

''Vladimir je zaljubljen u novu devojku. Rekao mi je da će se razvesti i da ne može više da živi sa Bojanom,'' kaže prijatelj Vladimira Stojkovića.

  • 0

Iako se već neko vreme u javnosti pojavljuju zajedno, Vladimir i Bojana Stojković, ipak će se razvesti. Fudbalerovi prijatelji kažu da im je Vladimir poverio da je njegovom braku, ipak, kraj. Dok se poznati par iz neobjašnjivih razloga pojavljuje po popularnim klubovima u gradu, pa su viđeni čak i na božićnoj liturgiji, istina je da se Partizanovac pokajao što je ikada imao bilo šta sa manekenkom.

Izvor blizak poznatom fudbaleru otkrio je detalje iz života para Rajić-Stojković, pa je tako ispričao da su Bojana i Vladimir oduvek imali „otvoren” brak.

‘’Njih dvoje su se dogovorili da svako ima svoj život unutar braka. Uvek su imali opciju da budu sa kim god hoće, a da se pritom ovaj drugi ne ljuti. Ipak, stvar se otrgla kontroli kada je Vladimir upoznao manekenku Jelenu početkom prošle godine. Čak ju je i vodio kod prijatelja na svadbu i tamo je predstavljao kao svoju devojku. Tada je Bojana bila pred porođajem i nije ni slutila šta se dešava. Kad je sve otkrila odlučila je da mu se osveti pa je počela da jurca za rukometašem Vladom Mandićem, koga Stojković ne podnosi,’’ navodi izvor.

Kada je u javnost „procurela” informacija da ju je Vladimir jedno veče tukao, Bojana se oglasila i to oštro demantovala, svi su mislili da je na pomolu pomirenje. Ipak, golman Partizana je rekao prijateljima da ne može više da živi sa njom i da će se razvesti. Tada je otkrio da je bio upozoren na Bojanu kada je došao u FK „Crvena Zvezda”.

‘’Video sam se sa njim krajem prošle godine na slavi kod zajedničkog prijatelja. Tada mi je rekao da će se razvesti i da ne može više da živi sa Bojanom. Još mi je i poverio da su ga na manekenku upozorili još kada je došao da brani za fudbalski klub Crvena Zvazda i rekli mu da je se kloni. Ipak, hemija između njih se desila tako da je odlučio da se oženi njom. Sad je okrenuo ploču jer je veoma zaljubljen u novu devojku,’’ završava izvor.

(Izvor: Novosti online)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA