HUMANI TLZP: Prikupljeno oko 7,3 miliona dinara pomoći (FOTO)

U humanitarnoj akciji učestvovali su gledaoci u regionu, Prva TV u Srbiji i Crnoj Gori, Radio televizija Republike Srpske i Radio televizija Federacije Bosne i Hercegovine u Bosni i Hercegovini, TV Sitel u Makedoniji , Telekom, Telenor, Vip, Comtrade i produkcija Emotion u Srbiji

  • 2

Završena je još jedna sezona takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a publika je kao pobednika izabrala Baneta Mojićevića. Imajući u vidu humanitarni karakter šoua, pevač je odlučio da nagradu u iznosu od 25.000 evra pokloni humanitarnoj Fondaciji Novi Beograd.

Takođe, pored SMS glasova publike, akciji se priključio i voditelj Ivan Ivanović koji je u ime tima emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” donirao 3.000 evra.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Ukupna suma novca koja je sakupljena u humanitarnoj akciji u drugoj sezoni TV emisije “Tvoje lice zvuči poznato” iznosi oko 7,3 miliona dinara od čega 4,3 miliona dinara čine nagrade pobednika svih 12 epizoda emisije koje dodeljuje Komercijalna banka, oko 2,6 miliona dinara prihodi od SMS glasova publike, a oko 360.000 din donacija ekipe TV emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Glasajući za finaliste i pobednika emisije, publika je pomogla ovoj akciji. Ukupan broj pristiglih glasova publike u polufinalu i finalu, a na osnovu preliminarnog obračuna operatera iznosi 103.064 od čega iz Srbije 70.977, iz Bosne i Hercegovine 7.657, iz Crne Gore 6.591 i iz Makedonije 17.819.

Ukupana suma novca koja ide Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd, a po odluci pobednika finalne epizode Baneta Mojićevića iznosi oko 6 miliona dinara od čega oko 3 miliona dinara na ime nagrade pobednika, oko 2,6 miliona dinara na ime glasova publike i oko 360.000 dinara donacija ekipe TV emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Tačna suma novca koja će biti isplacena u humanitarne svrhe, a po osnovu glasova publike zavisi od finalnog obračuna glasova publike I biće umanjena za iznos nenaplativih SMS poruka po osnovu glasova post-paid korisnika koji svoje račune za decembar ne budu platili.

U humanitarnoj akciji učestvovali su gledaoci u regionu, Prva TV u Srbiji i Crnoj Gori, Radio televizija Republike Srpske i Radio televizija Federacije Bosne i Hercegovine u Bosni i Hercegovini, TV Sitel u Makedoniji , Telekom, Telenor, Vip, Comtrade i produkcija Emotion u Srbiji.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Zahvaljujemo se svim učesnicima koji su podržali humanitarnu akciju druge sezone TV emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.

(Telegraf.rs/Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leptir

    5. januar 2015 | 03:07

    Zar nije nagrada za baneta bila 25000 evra kao pobjedniku? Kakvih sad 3 miliona dinara?

  • Japanac

    4. januar 2015 | 13:45

    Pozz za G-dina i G-dju Smith :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA