Gorčilo stiže u srpske bioskope! (FOTO) (VIDEO)

Film Milana Karadžića "Gorčilo - Jesi li došao da me vidiš" imaće beogradsku premijeru 21. januara u Sava centru

  • 3

Film Milana Karadžića "Gorčilo - Jesi li došao da me vidiš", posle projekcija u nekoliko crnogorskih gradova, beogradskoj publici će biti premijerno prikazan 21. januara u Sava centru, a zatim će ga videti gledaoci širom regiona.

- Film je urađen prema motivima kultne predstave "Jesi li to doša' da me vidiš", čiji tekst potpisuje naš rođak Miodrag Karadžić, autor popularne "Đekne". Ovo ostvarenje bavi se mentalitetskim okvirima crnogorskog sela i njegovim apsurdima u 1968. godini, a sve je snimano u kršnim brdima između mora i Cetinja - kaže reditelj Milan Karadžić.

Gorčilo, Viktor Savić i Andrija Milošević Foto: Promo

- Priča je, iako komedija, vrlo žestoka, dok je na daskama pozorišta više bila literarna. Ima i komedije, ljubavnih momenata, romantičnih i duhovitih trenutaka. Tu je i triler sa čovekom koji se posle 20 godina vraća sa Golog otoka. Neizbežni su i porodični odnosi - otkriva glumac Mima Karadžić.

Foto: Promo Foto: Promo

Uloge u filmu tumače i Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević,  Anita Mančić, Kristina Stevović, Viktor Savić, Helena Aksamit, Momo Pićurić, Andrija Milošević, Božidar Zuber, Milorad Mandić – Manda, Vojo Krivokapić i Dragiša Simović.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte trejler filma:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole81

    8. januar 2015 | 15:19

    Po ovome do sad vidjenom ni blizu predstave!

  • gorčilo mladji

    9. januar 2015 | 08:05

    Mnogo puta sam gledao predstavu ( imao sam vhs traku...) mnoooogo zanimljiva priča!!! Nadam se da je film upola dobar kao predstava!!!

  • Aham

    9. januar 2015 | 13:11

    Gledace se ovo vide puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA