Top 10 najlepših grudi Holivuda! (FOTO)

Da li ste ljubitelji malih, savršeno spakovanih crnki poput Selme Hajek, ili više volite obline svetle puti Skarlet Johanson? Za svakog ponešto, za nekoga sve...

  • 4

Mogu biti prave, krive, jabučaste, kruškaste, male, velike, silikonske, opuštene, nategnute kao što samo dživdžan ume da nategne kolenca. Ženske grudi - muški fetiš broj 1!  

Bez dodatnog obrazlaganja i kvarenja daljeg uživanja, Telegaf.rs vam predstavlja top deset najlepših dekoltea Holivuda.

10. Lindsi Lohan

Glumica je verovatno dobila grudi mnogo pre nego što je odlučila da bude glumica. A one su ostale na svom mestu, bez obzira na njene loše dane i što joj se kilaža često menja. Poslednji put kad su je pitali za grudi rekla je da joj je veličina 80 D.

9. Kristina Hendriks

Ma šta da obuče, njene gudi prosto dolaze u prvi plan. Kristina Hendriks mora da živi sa tom činjenicom. Iako je izjavila na joj ne prija pažnja koju mediji posvećuju njenom telu, sa takvom figurom jednostavno mora da se navikne da je to tako. Njena veličina je 85 F.

8. Salma Hajek

Lepa Salma ima telo koje želi svaka žena, a za kojim ludi svaki muškarac. Niko ne može da zaboravi koliko su joj grudi porasle kada je dojila svoju ćerku, a i sama je ispričala da je jednom podojila dečaka dok je bila u Sjera Leoneu zbog humanitarnog rada. Veličina 80 C.

7. Sofija Vergara

Nije ni čudo što je proglašena za najpoželjniju ženu na svetu! A svojevremeno su je savetovali da smanji grudi, ukoliko želi uspešnu karijeru u Holivudu. Sva sreća, pa je poslušala svoju majku koja joj je govorila da će je Bog kazniti ukoliko smanji grudi. Veličina 75 C.

6. Megan Foks

Zanosna Megan treba da zahvali svom telu što je dobila ponudu da bude glumica. Prosto, devojka ima sreće da bude mršava i da ima velike grudi, a za muške oči nema ničeg lepšeg.  Veličina je 75 C.

5. Hali Beri

Kad vidimo Hali Beri pitamo se da li ona uopšte stari i da li godine utiču na nju? Kako bilo grudi joj, i pored godina koje ima, stoje savršeno. Tako da se mi više ni ne pitamo koliko godina ima, sve dok one stoje pravo i posle rođenja njene ćerke. Veličina 80 C.

4. Dženifer Lav Hjuit

Bez obzira što je korigovala svoju težinu, njene grudi su ostale iste. A to je najvažnije. Glumica je vrlo svesna lepote svojih "drugarica" i zna da to izluđuje muškarce. Ona kaže da ih nosi kao prikladan "detalj" uz svaku odevnu kombinaciju. Veličina 80 C.

3. Kim Kardašijan

Jesu li ili nisu? Ovo je pitanje koje se postavlja kada se gleda u grudi lepe Kim. Ali iskreno, ni ne zanima nas da li su prave ili ne. Ako su i plastične, svaka čast njenom hirurgu koji je odradio odličan posao. Takva kakva je podseća nas na princezu Jasmin. Veličina 70 E.

2. Skarlet Johanson

Grudi lepe Skarelt stoje tako kao da ih je sam Bog tu postavio. A verovatno i jeste. Ko god da je "stvarao" Skarlet, mora da je imao nekog muškarca da mu asistira. Jasno nam je što je dobila ulogu Crne udovice u "Osvetnicima". Ko bi drugi bolje poneo kostim od crnog lateksa? Veličina 75 E.

1. Keti Peri

Niko nije imao pojma kako dobro izgleda ova pevačka zvezda dok se nije slikala u donjem vešu za magazin "Roling Stoun". A onda su nejne grudi došle u prvi plan i svi su ostali bez teksta. U poztivnom smislu. I dalje nam nije jasno kako neko tako mršav može da ima tako velike grudi?! Veličina 70 D.

(N. Ilić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TatjanaRemes

    29. mart 2012 | 23:01

    Top 10 najlepših grudi Holivuda! (FOTO) | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/8zCRLjAR via @telegrafrs

  • Tamara R.

    29. mart 2012 | 12:18

    mene zanima puno ime, srednje ime i prezime pisca.

  • Duskee

    29. mart 2012 | 12:23

    Скарлет Јохансон i Хали Бери a moze i Кети Пери :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA