MORSKA POP SENZACIJA: Oni imaju nov spot i već 40.000 Fejsbuk fanova! (VIDEO)

Grupa "Silente" iz Dubrovnika, koja je za jako kratko vreme napravila "bum" u Hrvatskoj, predstavlja novi, sjajan video singl "Čudna ili čudesna"

  • 2

Dubrovački bend "Silente", koji se nedavno u Hrvatskoj probio velikim hitom "Terca na tišinu" i, kasnije, albumom "Lovac na čudesa", plasirao je spot za najnoviji singl, "Čudna ili čudesna".

Pogledajte video za pesmu koju će ova mlada i nadasve originalna grupa izvesti na predstojećem Zagrebačkom festivalu, 16. januara:

"Silente" su svojom osobenošću, vedrinom i izrazito hitičnim pesmama propisno uzdrmali scenu u komšiluku. Za veoma kratko vreme na zvaničnoj Fejsbuk stranici sakupili su skoro 40.000 fanova.

Evo kako zvuči "Terca na tišinu" - pesma koja ih je probila i na kraju ušla u najužu konkurenciju za nagradu "Porin" u kategoriji "Hit godine":

...a poslušajte i druge velike hitove sa njihovog prvog albuma.

MORSKI LJUDI, MORSKE ŽENE

JOŠ JEDNOM

NA ISTOM MJESTU

MOLIM TE, ZAPIŠI

"Silente" u Hrvatskoj, a sve više i u regionu, osvajaju koncertne prostore, medije, a nadamo se da ćemo uskoro uživati i u njihovim svirkama po Srbiji.

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. januar 2015 | 12:30

    Željko je još pod uticajem Cece od sinoć, tako da mu ovi talenti dođu ko limunada. Svaka čast za Silente!

  • ZELJKO

    12. januar 2015 | 18:31

    A jes' im hit. Nema dalje. Evo već su postali moj najbolji bend. Selim se u Hrvatsku odmah. Uspio sam saslušati prve dvije riječi........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA