Ceca kao Madona: Folk spektakl na plaži Jaz!

Svetlana Ražnatović i Aleksandar Milić Mili poslali zahtev opštini Budva da im se ovog leta omogući organizacija koncerta na najvećoj plaži na Jadranu

  • 5

Ceca Ražnatović namerava ovog leta da održi veliki folk spektakl u Crnoj Gori i to plaži Jaz - na mestu na kojem su proteklih godina velike koncerte održali Madona, Rolingstonsi, Leni Kravic.

Zahtev popularne pevačice i njenog producenta i menadžera Aleksandra Milića Milija već je poslat na adrese Opštine Budva i NVO "Mrčevo polje – Jaz", koje gazduju zemljišnim kompleksom.

Crnogoskim "Vijestima" je u Opštini potvrđeno da su dobili zahtev Miligrama, koji će ako mu se omogući korišćenje najvećeg koncertnog prostora na Jadranu, organizovati nastup sopstvenim finansijama.

Ceca, koja je do 22. februara bila u osmomesečnom kućnom pritvoru, započela je evropsku turneju, po diskotekama i halama u zemljama gde je brojna jugoslovenska dijaspora.

Ceca je u Budvi nastupala poslednji put pre dva leta.

(U. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. mart 2012 | 22:20

    Jadni smo ako je ovo boginja! -.-' Mi cekamo pravu zvezdu Balkana!! Breno dolazi na Jaz sto preee!!! <3

  • dak

    27. mart 2012 | 23:18

    Kuku nama kad je ona boginja!

  • Morska Vila

    27. mart 2012 | 17:54

    imaju one jos slicnosti ,ceca je krala preko kluba,a madona preko dobrotvorne organizacije !!ma fantasticno,treba svi da se na nju ugledamo kad su je tako malo kaznili,svaka cast sta svve moze da prodje u srbiji!!!!bravo!!!i sad je heroina ahhahahah dajte molim vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA