Premijera filma "Titanik 3D" u Londonu (FOTO,VIDEO)

Sinoć je u Londonu premijerno prikazana 3D verzija najvećeg filmskog ostvarenja Džejmsa Kamerona, a u domaćim bioskopima prikazivaće se od 5. aprila

  • 0

U londonskom Rojal Alebert holu sinoć je održana svečana premijera filma "Titanik 3D", kultnog filma koji će se ponovo naći u bioskopima u aprilu, mesecu u kom se obeležava stogodišnjica potonuća "Titanika".

Reditelj Džejms Kameron je rekao BBC-ju kako čar povratka "Titanika" nije samo u 3D-u, već i u njegovom povratku na bioskopsko platno, gde film najbolje dolazi do izražaja. Kameron, strastveni ronilac kome je ta strast bila jedan od razloga za snimanje ovog fima, povodom premijere prekinuo je ronilačku ekspediciju na Pacifiku, tokom koje se spuštao dublje nego ikada do sada.

Kejt Vinslet, za koju je "Titanik" značio početak holivudske karijere, rekla je da joj je prva pomisao na konvertovanje "Titanika" u 3D i posmatranja sebe u tom izdanju bila zastrašujuća, mada je isti fim "deo njenog DNK", kako kaže.

- Ovaj film je bio od ogromne važnosti za moju karijeru, i dao mi je veliku kreativnu slobodu - rekla je glavna glumica BBC-ju.

"Titanik" je potonuo u noći 15. aprila na putu od Sauthemptona do Njujorka, povukavši sa sobom u smrt 1517 osoba.

"Titanik 3D" u domaćim bioskopima naći će se od 5. aprila.

(A. V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA