Evrovizijska bina u obliku velikog oka iz 1.300 delova (FOTO)

- Naš zajednički cilj je da za 200 miliona gledalaca predstavimo spektakularnu i šarmantnu Evroviziju iz Beča, glavnog grada muzike - izjavio je režiser Kurt Pongratz

  • 3

Do Evrovizije u Beču ostala su još četiri meseca – dovoljan period za realizaciju koncepta bine koji je sada prezentovan javnosti.

 

Ukupno 1.288 dekorativnih stubova formiraće ogromno oko preko bine i simbolizovaće zajedništvo kultura, zemalja i ljudi.

 

Ogromno oko koje se proteže duž ceče pozornice široko je 44 metra, visoko do 14,3 metara i duboko do 22 metara. Na sve stubove je moguće projektovati LED tehniku i na taj način stvarati razne svetlosne igre.

 

Al Gurdon je angažovan za svetlosne efekte i nagrađivan je Emi nagradama za svoje izvanredne svetlosne efekte. Iza njega su mnogi veliki događaji poput Američkog idola, revije Viktorija Sikret, šou na poluvremenu američkog Superbola i dve Evrovizije. Gurdon naglašava da mu se kod Evrovizije najviše sviđa što mora napraviti mnogo različitih svetlosnih koncepata.

 

Foto: Twitter/@eurovisioneur

Foto: Twitter/@eurovisioneur

 

- Naš zajednički cilj je da za 200 miliona gledalaca predstavimo spektakularnu i šarmantnu Evroviziju iz Beča, glavnog grada muzike - izjavio je režiser Kurt Pongratz.

 

(Telgraf.rs/ Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA