"Pinkove zvezde" zaslužile 7 petica! (VIDEO)

U 20. emisiji, među isto toliko kandidata, zablistali su Jelena, Predrag, Milan, Andrijana, Peđa, Zenaida i Triva

  • 1

U sinoćnjoj, 20. emisiji takmičenja "Pinkove zvezde" na televiziji Pink, žiri je poslušao dvadesetoro kandidata i podelio sedam "petica". Najbolji utisak su ostavili Jelena Tomić, Predrag Uskoković, Milan Nedeljković, Andrijana Radonjić, Peđa Vujić, Zenaida Đukić i Triva Ševin.

 

Jelenin izbor su bile numere "Ja te pesmom zovem" i "Čarobno jutro", Predragov "Hitno" i "Potražiću oči nešto zelenije", Milanov "Anđeo čuvar" i "Kako posle nas", a Andrijanin "Imam jedan život" i "Ginem".

 

Peđa je žiri oduševio pevajući "Kralj meraka" i "Onaj ko te ljubi sretan je", Zenaida je odabrala "Zagrli me ti i oprosti mi" i "Rijeka bez imena", dok je Triva zablistao uz "Tražiću ljubav novu" i "Oprosti mi što te volim".

 

Nešto slabili utisak na žiri, koji im je dodelio po četiri glasa, ostavili su Nikola Anđelković, Nikola Sladaković, Goran Pastor, Džanel Pločo, Ivana Bogićević i Mirko Jeremić.

 

Pogledajte celu emisiju:

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA