MIRKA ŠOKIRALA SRBIJU: Neću da se udam za Vujadina! (FOTO)

Glumica je nedavno dobila treće dete sa fudbalerom, ali poručuje da njih dvoje ne razmišljaju o braku

  • 28

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su nedavno po treći put postali roditelji, ali, kako poručuje glumica, par još uvek neće pred oltar - bar ne u skoroj budućnosti.

 

- Nećemo se venčati pošto Vujadin zbog fudbala često menja državu u kojoj živi. Treba vremena da se snađe, pa i da se mi uklopimo u to. O braku nismo ni pričali, a kamoli da smo dogovorili datum. Najbitnije nam je da provodimo dosta vremena sa decom - smatra Vasiljevićeva.

 

Mirka je do sada sa decom išla kuda je Vujadina vodila karijera, međutim, posle rođenja sina Mihajla rešila je da ne napušta Srbiju. Savić je nedavno potpisao za engleski Votford ali ona, kako kaže, neće sa decom na ostrvo.

 

- Ne mogu da se selim. Mihajlo je mali, imam zakazane predstave... Ne možemo nas petoro da budemo u hotelu. Vujadin nije u Srbiji i pitanje kad ćemo se videti, jer treba oboje da budemo slobodni, ali i da nam on nađe smeštaj jer ne možemo nas petoro da boravimo u hotelu - poručuje glumica.

 

Foto: TV Prva

Foto: TV Prva

 

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuku lele

    26. januar 2015 | 10:33

    Evo ja i cela familija camimo u mraku vec nedelju dana otkad smo saznali za ovu vest. Tast ne placa struju, a staramajka trci oko kuce i psuje.Komsiju od soka strefio blazi mozdani udar,a deca mu trce posred ulice i vicu : "UDAAAJ SE MIIRKAAAAAA !"

  • brana

    26. januar 2015 | 10:50

    Slobodno se udaj u Srbiji jer ako cekas malog da se snadje neces se nikad udati,pitaj njegovog tatu gde ce mu sin igrati,mislim u kojoj diskoteci posto u fudbalskim klubovima sigurno nece a osim u Fr.gde se naigrao ne znam gde bi jos trebalo da je igrao?Ili ce igrati.

  • DaNe

    26. januar 2015 | 11:19

    Gde to ovaj dečko igra, osim po Beogradskim noćnim klubovima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA