ZDRAVKO ČOLIĆ: Nisam pevao poreznicima, ali smo se lepo ispričali!

- Odazvao sam se na poziv pošto je Poreska uprava pokrenula akciju vezanu za estradu, iako sebe ne smatram samo delom estrade već i delom društva...- rekao je pevač

  • 12

Pevač Zdravko Čolić posetio je Poresku upravu kako bi dao iskaz o svojim prihodima. On je rekao da nema razloga za strah i da je plaćanje poreza normalna stvar.

- Ovo je normalna građanska dužnost. Celog života plaćam porez. Imam malu decu, pa znam da se od tih para grade putevi, škole, bolnice, ulaže se u obrazovanje, nauku... Odazvao sam se na poziv pošto je Poreska uprava pokrenula akciju vezanu za estradu, iako sebe ne smatram samo delom estrade već i delom društva... - rekao je Čola, i dodao:

Ova Kemalova pesma je napravila svetsku zvezdu od Zdravka Čolića! (VIDEO)

Čola i Balašević u žiriju "X Factora"? (FOTO)

- Poveo sam i knjigovođu, pošto poslednjih nekoliko godina imam firmu. Zadržao sam se duže jer sam iša po kancelarijama, pa dok sam se sa svima ispričao, to je potrajalo. Vole me ljudi, a ne znaju me lično, pa im lepo da me vide. Nisam im pevao ali smo se baš lepo ispričali - zaključio je Čolić, koji je na saslušanje došao veoma raspoložen.

(Telegraf.rs/Informer, Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA