BOKS SE ISPLATIO: Nada Topčagić pretukla lopova! (FOTO)

- Ona je bila prestravljena jer ga nije primetila u onom mraku. Počeo je da joj vuče torbicu jednom rukom, a drugom da je udara u rame kako bi popustila - kaže izvor

  • 0

Nada Topčagić spasila koleginicu Jecu Krsmanović od lopova koji je hteo da joj ukrade torbicu. Dve pevačice su imale snimanje novogodišnjeg programa na jednoj od televizija, gde su se odlično zabavile, sve do samog izlaska iz zgrade kada je nastao haos. Kako je parking bio malo dalje, u mraku, Jeca je krenula neposredno pre Nade da se isparkira.

Napasnik se pojavio niotkuda i odmah je napao pevačicu.

- Ona je bila prestravljena jer ga nije primetila u onom mraku. Počeo je da joj vuče torbicu jednom rukom, a drugom da je udara u rame kako bi popustila. Potom mu je Nada pritrčala s' leđa i svom snagom ga udarila svojom torbom po glavi. Nije uspeo ni da se okrene, a ona ga je udarila još jednom, najjače što je mogla ''Mamu ti j..em, pusti je'' galamila je pevačica - priča izvor upućen u celu situaciju.

Lopov je uhvatio Jecu za ruku i gurnuo na Nadu. Obe su pale na zemlju, a on je to iskoristio da pobegne.

- Žao mi je što ga nismo pošteno isprebijale. Zaslužio je ženske batine. Jeca se sledila i plakala je, a ja sam je smirivala. Imala je sreće da sam te večeri bila sa njom. Kažu, Nado, nisi se bojala? Čega da se bojim? To je bila kukavica od muškarca - završava Nada.

Foto: Promo Foto: Promo

 

Foto: Promo Foto: Promo

 

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA