VIP ŠVALERISANJE: Ana Nikolić u vezi sa mužem poznate pevačice!

Ana i muž njene koleginice se već izvesno vreme viđaju kad god im se ukaže prilika u zemlji, ali i u inostranstvu. Reč je o čoveku, veoma poznatom javnosti!

  • 13

Pevačica Ana Nikolić u vezi je sa oženjenim muškarcem, i to ni manje, ni više nego sa mužem svoje koleginice. Kako saznaje Telegraf iz veoma poverljivih izvora, lepa Paraćinka se već izvesno vreme "švaleriše" sa čovekom, koji je godinama u braku s pevačicom koju Ana odlično poznaje.

- Ana i pomenuti gospodin se već izvesno vreme viđaju kad god im se ukaže prilika u zemlji, ali i u inostranstvu. Reč je o čoveku, veoma poznatom javnosti, koji je dugo u (zvanično) više nego stabilnom braku sa Nikolićkinom starijom koleginicom (identitet koleginice, ali i njenog muže poznat je redakciji Telegrafa - prim. ur), kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistira na anonimnosti, i dodaje:

- Njih dvoje se ne viđaju često, ali uživaju u zajedničkim trenucima čim im se ukaže prilika. Kad je neverni koleginicin muž u Beogradu sreću se u hotelima, a kad je u inostranstvu, obično gleda da uskladi svoje obaveze baš u vreme kad i Ana ima gostovanja u tom gradu.

Njegova supruga, sa kojom ima i decu, ništa ne sumnja, pa će biti veoma interesantno ko će sve da se pronađe u ovoj priči, zaključuje naš sagovornik.

Foto: Facebook/EliteZh Foto: Facebook/EliteZh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA