Evo šta je Vlada Divljan rekao o svojoj bolesti

Popularni muzičar oglasio se povodom pisanja pojedinih medija o njegovom zdravstvenom stanju

  • 9

Nakon vesti da je posle duge i teške bolesti jedan od najboljih srpskih muzičara Vlada Divljan preminuo u Beču, podsećamo vas šta je povodom iznenadnog pisanja brojnih medija u Srbiji i regionu o njegovom zdravstvenom stanju, Vlada Divljan rekao pre nepuna dva meseca:

 

Vlada Divljan u bolnici, bori se za život!

 

- Najpre želim da se zahvalim svim medijima koji se brinu za moje zdravstveno stanje. Trenutno sam na infektivnom odeljenju čuvene bečke bolnice AKH zbog problema izazvanih preležanim zapaljenjem trbušne maramice. Osećam se vrlo dobro i daleko sam od bilo kakve "životne ugroženosti" i "borbe za život", kako je to moj drug Maks Juričić pomalo preterano zabrinuto izjavio - rekao je Divljan i natavio:

 

- Istina je da mi je pre dve godine dijagnostifikovan tumor na slepom crevu koji je početkom prošle godine uspešno operisan i poslat u "mirovinu". Inače, uskoro mi izlazi novi singl "Neposlušna građanka" koji sam snimio sa grupom beogradskih muzičara, kao i album snimljen uživo sa zagrebačkim Ljetno Kino Big Bendom, da iskoristim prostor za besplatnu reklamu! (smeh) Više o svom zdravstenom stanju objaviću uskoro, u vidu feljtona, pošto vidim da je interesovanje veliko! - zaključio je on.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA