RELJA NIJE DOŠAO NA NIKOLIJIN NASTUP: Pročitajte ko je bio u pratnji trudne ćerke Vesne Zmijanac (FOTO) (VIDEO)

- Nikolija je stigla oko ponoći i sve vreme je bila nasmejana i dobro raspoložena. Nakon pola sata krenula je sa nastupom, a publika je dočekala sa velikim aplauzom - rekao je neimenovani sagovornik koji je bio na Nikolijinom nastupu u Nišu

  • 6
Foto: Klub Diamond Foto: Klub Diamond

Pevačica Nikolija Jovanović, koja se našla u centru medijske pažnje povodom informacije da je drugom stanju, nastupila je ovog vikenda u Nišu. Ćerka Vesne Zmijanac pevala je u klubu "Diamond", u koji se pojavila negde oko ponoći.

NIKOLIJA I RELJA: Ovo je prava istina o bebi i našoj vezi! (FOTO)

Kako navodi "Alo!", Nikolijin nastup trajao je oko tri sata. Niko nije mogao da vidi njen stomak, jer je, verovatno namerno, obukla nešto širu majicu.

- Nikolija je stigla oko ponoći i sve vreme je bila nasmejana i dobro raspoložena. Nakon pola sata krenula je sa nastupom, a publika je dočekala sa velikim aplauzom. Puna tri sata je pevala i igrala, kao da nije u drugom stanju, iako znam da su prva tri meseca trudnicama najmučnija - rekao je izvor, i nastavio:

Foto: Klub Diamond Foto: Klub Diamond

- Na kraju se zahvalila svima koji su došli i bez zadržavanja krenula nazad u Beograd. Sa njom nije bio Relja, došla je sa dva prijatelja. Takođe sam primetio da je sve vreme pila vodu - zaključio je.

Pogledajte kako je izgledao Nikoliji nastup:

A video posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA