NIVES CELZIJUS GLUMI KOLINDU: Pogledajte kako se starleta snašla u ulozi preds(j)ednice! (VIDEO)

Prsata pevačica je snimila obradu evergrin hita po kojem je predsednica Hrvatske dobila ime, oponašajući i Kolindin izgled

  • 2

Nives Celzijus se pojavila u izdanju u kom je, do sada, nikad niste videli! Zakopčana do grla i zadovoljna ishodom nedavnih izbora, oponaša novu hrvatsku predsednicu u obradi evergrin hita "Kolinda" iz 1967. po kojem je Grabar Kitarovićeva dobila ime.

Nova popularna punđa kao predsednička frizura i stajling strogih i ravnih krojeva haljina zakopčanih do grla učinili su da estradna zvezda u ovom spotu verno oponaša hrvatsku predsednicu.

- Uvek sam podržavala žene, pa tako i ovog puta želim na neki svoj način da obeležim istorijsku ulogu žene kao vrhovnog komandanta u hrvatskom društvu. Gospođa izabrana predsednica deluje mi simpatično, obrazovano i dominantno. Kako sam videla u medijima, drago mi je da je i ona, poput mene, glavna šefica u svom domu - poručuje Nives.

Predsednica Hrvatske je po ovoj pesmi dobila ime! (VIDEO)

Starleta je dodala:

- Još kad sam čula da je za gospođu Kolindu navijala i moja draga koleginica Zdenka Vučković koja je i mene podržala na promociji spota "Bijesna" i udelila mi poneki savet, a ja pametne savete starijih i iskusnijih kolega uvek poslušam, nisam imala dilemu da što pre treba da snimim ovu pesmu.

Evo kako je to učinila:

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA