ALKOHOL MU OBORIO CENU: Džej peva i za 100 evra! (FOTO)

- Njegov glas nije kao nekada. Piće, cigare i noćni život uništili su mu glasne žice - priča sagovornik blizak popularnom pevaču

  • 20

Džej Ramadanovski, koji je u doba najveće slave zarađivao na hiljade evra za nastup od sat vremena, sredinom januara je u jednoj kafani u Aranđelovcu, kako se navodi, tezgario za honorar od 100 evra!

Džeju u poslednje vreme drastično pada cena, jer mu se sve češće dešava da se napije, rasplače, a pritom ne može da izdrži dugo da peva. U sve to su se, uostalom, uverili i posetioci njegovih velikih beogradskih koncerata u Kombank areni, Sava centru...

- On je dobar mamac za publiku i ljudi ga vole, ali njegov glas nije kao nekada. Alkohol, cigarete i noćni život uništili su mu glasne žice. Džej više ne može dugo da peva, jer mu, posle nekog vremena, pukne glas. Dešava mu se i da počne da plače, pa prekine pesmu. Zbog toga pristaje da peva za honorar manji od onog koji dobijaju neki početnici i potpuno anonimni pevači -  kaže izvor "Informera" blizak legendarnom folkeru.

Sagovornik dnevnog lista dodaje:

- Džej je nekada zarađivao na desetine hiljada evra. Ipak, mnogo toga je prokockao i potrošio na vraćanje dugova. Upravo zbog toga ne poseduje ništa od imovine. Živi u iznajmljenom stanu na Dorćolu, a stan u Kotežu je kupio na ime svoje ćerke Ane.

Foto: Promo Jimmy's Foto: Promo Jimmy's

Džej je, navodno, nedavno u Zagrebu nastupio za honorar od 250 evra, a skoro je izjavio da je Aci Lukasu i njemu, posle turneje u Americi i plaćanja svih troškova, ostalo samo 500 dolara.

Čuveni pevač je, takođe, najavio da, posle 11 godina, snima novi album i da samo čeka da Marina Tucaković završi pesme, međutim, situacija, izgleda, nije baš idilična ni po tom pitanju.

- Ne znam ništa o tome. Trenutno ne radim na pesmama za njega, niti smo se dogovarali - kaže Marina.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    11. februar 2015 | 09:33

    Joooj, bas sam se "rasplakao". A mi sto radimo za 200€ celog zivota!!!!To nikom nista.

  • marko

    11. februar 2015 | 07:42

    Mene kao njegov slusaoc je sramota umesto njega..Koji glas,svaka pesma mu je hit i da se tako upropasti da mu se smeju i "zvezde granda" stvarno zalosno :/

  • asd

    11. februar 2015 | 03:29

    On samo za vece u SVOJOJ kafani klepi hiljadarku, bas je lud da peva za 100€, nego su sad poreznici stisli, pa su svi beda i sirotinja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA