ZVEZDE GRANDA: Prelepe takmičarke i prepucavanje žirija obeležile emisiju (FOTO)

U dalji krug plasirali su se sledeći kandidati. Ženska grupa: Marjana Katić, Milica Jokić, Gorana Babić, Tamara Dragić i Dunja Popović. Muška grupa: Stefan Živković, Filip Božinovski, Almir Sofić, Nenad Milevski i Armin Bijedić

  • 6

Novu emsiju "Zvezde Granda" obeležilo i uobičajeno prepucavanje između članova stručnog i produkcijskog žirija. Tako je na samom početku, Saša Popović "prozvao" Šabana Šaulića kako pokušava da govori na francuskom i to je karikirao na način koji je zabavio sve u studiju.

Povod za pokušaj da se "parla" bio je izlazak na scenu petanestogodišnje Marjane Katić iz Pariza, koja se plasirala u sledeće kolo. Inače, reč je o takmičarki koju su mediji već okarakterisali kao devojku prošlogodišnjeg vicešampiona "Zvezda Granda" Miloša Vujanovića.

Pevanje četrdesetogodisnjeg Nenada Milevskog toliko je oduševilo stručni žiri da nisu štedeli ni komplimete, ali ni aplauze kada je reč o ovom kandidatu. Upravo zbog njega došlo je do zanimljivog dijaloga na relaciji Bosanac - Lukas.

Bosanac: Ti bi meni uzeo svu lovu kada bi me našao negde iza ponoći!

Lukas: To i nije neka lova pošto Bosanac radi za džabe!

Bosanac: Izvinite, ali ja radim za platu u RTS-u

Lukas: Eeee, sigurno bi se ovajdio od te plate!

Do blagog verbalnog sukoba došlo je i između Ane Bekute i Šabana Šaulića. Povod za prepucavanje kolega bio je Anin komentar da je kandidat odabrao tešku pesmu za izvođenenje.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako je pesma koju je izvodio bila Šabanova, folk pevač je reagovao uvredljivo sa napomenom da ce od sada uvek kritikovati kada neko od mladih takmičara bude pevao pesme njegovih kolega.

-Inace, emisiju, izmedju ostalog obeležile i takmičarke koje su svojim izgledom podsećale na manekenke i foto modele, pa je muzička emisija u jednom momentu dobila primesu revije zgodnih i atraktivnih devojaka, što se naročito dopalo jačem polu.

Foto: Promo Foto: Promo

U dalji krug plasirali su se sledeći kandidati. Ženska grupa: Marjana Katić, Milica Jokić, Gorana Babić, Tamara Dragić i Dunja Popović. Muška grupa: Stefan Živković, Filip Božinovski, Almir Sofić, Nenad Milevski i Armin Bijedić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panda

    15. februar 2015 | 01:16

    Alo!!!Ko jos gleda izgled u emisiji u kojoj je glas najvažniji!? Ove dve plave nikako ne pevaju,bas nikako!!Bilo je dama koje su puno bolje pevale!SRAMOTA!

  • Mamita

    15. februar 2015 | 00:52

    Nije im bitno kako ova peva nego koliko ce para da im zaradi.

  • Zoki

    15. februar 2015 | 08:14

    Ovo je strasno prolaze neki koji nemaju veze sa pevanjem udarili smo u dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA