Bojana Stamenov predstavlja Srbiju na Evrosongu u Beču! (VIDEO)

"Srpska Areta Frenklin" trijumfovala je u večerašnjem izboru za našeg predstavnika izvodeći pesmu "Ceo svet je moj"

Bojana Stamenov je pobednica večerašnjeg izbora za predstavnika Srbije na Evrosongu! Pevačica moćnog glasa trijumfovala je pesmom "Ceo svet je moj" autora Vladimira Graića Graje i tekstopisca Leontine Vukomanović, tandema koji je napisao i preostale dve numere koje su bile u konkurenciji.

Takmičenje je otvorio Aleksa Jelić pevajući disko numeru "Vodi me", usledila je Danica Krstić sa baladom "Suze za kraj", pa Bojana Stamenov. U izboru pobednika učestvovali su i gledaoci i žiri, i to po evrovizijskom principu 50:50.

MARIJA MIHAJLOVIĆ: Bravo, Boko, šteta što je pesma krš totalni!

Sudeći po rezultatima glasanja, neizvesnosti nije bilo. Pobednici su naklonost pokazali i žiri i gledaoci. Od žirija je dobila 3 glasa (Aleksa 2. Danica 1), a od publike, putem SMS-a, 10.547 glasova (Danica 8.039, Aleksa 4.363). 

BOJANA, DANICA ILI ALEKSA: Koga biste vi poslali na Evrosong? (VIDEO)

Predsednik žirija je bio kompozitor, aranžer i dirigent Ivan Ilić, a uz njega članovi su bili pevačica Nevena Božović i Goran Stankov, predstavnik produkcijske kuće "Beoton" koja je, zajedno sa RTS-om, organizovala izbor za srpskog predstavnika.

Snimljena je i engleska verzija Bojanine pesme, a autor teksta je, zanimljivo, tekstopisac Končite Vurst, prošlogodišnjeg pobednika.

Čestitamo Bojani i želimo joj da Evrosong ponovo vrati u Beograd!

Evo pobedničke pesme:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    15. februar 2015 | 23:33

    Ај, па нека нам је бог у помоћи

  • Komar

    15. februar 2015 | 23:36

    Nije nesto

  • Žika

    16. februar 2015 | 00:08

    Devojka prelepo peva i ima mnogo dobar glas, a sto se tice pesme, po mom misljenju i nije nesto. Do finala ce doci verovatno ali tesko da ce ostvariti neki visok plasman, ako cemo realno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA