NOVI DETALJI PREBIJANJA ANE MARIJE ŽUJOVIĆ: Vladi Stanojeviću preti pet godina zatvora?!

- Vladimir Stanojević je sada osumnjičen za nasilje u porodici i protiv njega je podneta krivična prijava - kažu u tužilaštvu

  • 33

Polako počinje da se nazire epilog slučaja Vlade Stanojevića koji je pretukao svoju devojku Anu Mariju Žujović, budući da je protiv njega podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici!

Nakon što je Ana Marija dostavila tužilaštvu svoju izjavu, protiv Stanojevića je pokrenut postupak.

- Devojka je tužilaštvu dostavila izjavu u kojoj tvrdi da su živeli u jednom obliku vanbračne zajednice. Odnosno da nisu imali prijavljeno boravište na istoj adresi, ali da su kao momak i devojka živeli zajedno. To je bilo dovoljno da tužilaštvo pokrene istragu za nasilje u porodici jer je i vanbračna zajednica zakonski jedan oblik porodice - navode u tužilaštvu i dodaju da visina eventualne kazne zavisi i od vrste nanetih udaraca.

Printskrin: Youtube/vladimir stanojevic/TV Pink Printskrin: Youtube/vladimir stanojevic/TV Pink

- Ukoliko su u pitanju šamari, Stanojeviću preti od tri meseca do tri godine zatvora. Ukoliko bude utvrđeno da je Vladimir ženu udario pesnicom, preti mu od šest meseci do pet godina zatvora. U slučajevima porodičnog nasilja, udarac pesnicom tretira se kao namera da se neko teško povredi. Uz ovo, sud može da izrekne mere zabrane prilaska. Vladimir Stanojević je sada osumnjičen za nasilje u porodici i protiv njega je podneta krivična prijava. Sada nije potrebna prijava Ane Marije, ali je naravno, potrebno njeno svedočenje u toku istražnog postupka. Oboje će ponovo biti saslušani, posle čega će tužilac odlučiti da li će protiv Stanojevića biti podignuta optužnica  - objašnjavaju u tužilaštvu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sa druge strane, Ana Marija nije skrivala svoje zadovoljstvo ovakvim raspletom događaja.

- Advokati su mi objasnili da ne moram da se pridružim krivičnom gonjenju, ali da će tužilaštvu biti lakše da ga osudi ukoliko to učinim, i zato ću to i uraditi - poručila je Žujovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav Razum

    21. februar 2015 | 13:56

    Cek sta? Lupio joj 2 samara i ide u zatvor, a oni monstrumi sto su ubili Tijanu, Luku i Ivanu preti 8-10 godina. Jel ste vi normalni?

  • Suza

    21. februar 2015 | 13:40

    Toliko je ovo vec zamorno, da nije normalno. Pre neki dan je pricala da bi volela da joj se javi, danas je srecna zbog optuznice. Mislim da je ovo jedna vrsta njene osvete, jer on je izbrisao zajednicke slike , ona ih je zadrzala. Valjda je mislila da ce njegov zivot stati bez nje. Uostalom, neka obadvoje prodju poligraf, bice sve jasnije. Uvek sam na strani zrtve, ali ova zena mi najvise lici na manipulatora, tako da cu prvi put stati na drugu stranu. Ako ni zbog cega drugog, onda sto se zaduzio da bi joj opremio teretanu, maksimalno ga iskoristila, a onda cisto da ga zeza postavila slike sa drugim tipovima. Budimo realni, ko ne bi puko.

  • Todor

    21. februar 2015 | 12:20

    Sve me to podseca na nekakav rijaliti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA