EKSKLUZIVNO: Emina Jahović neće biti u žiriju X Factora, besna se vratila sa aerodroma kući!

Iako im je oprostila što joj duguju honorar iz prošle sezone, koji još uvek nisu uplatili, odlučila je da im i ove godine izađe u susret

  • 19

Kako Telegraf ekskluzivno saznaje, Emina Jahović je danas doživela veliku neprijatnost kada joj je produkcija "X Factora", sa kojima je lepo sarađivala u prošloj sezoni, saopštila da neće da finansira osnovne potrebe, kao što su frizer i šminker. Pevačica se šokirana vratila sa aerodroma kući, te je sasvim sigurno da neće biti član žirija u novoj sezoni. 

Iako im je oprostila što joj duguju honorar iz prošle sezone, koji još uvek nisu uplatili, odlučila je da im i ove godine izađe u susret. Budući da je poznato da prilikom ovako velikih projekata produkcija obezbeđuje osvnone potrepštine istaknutim članovima žirija, kao što su frizer i šminker koji su svakako zaposleni na setu, Jahovićeva je očekivala da dobije ono osnovno.

Ipak, oni joj nisu izašli u susret, te su joj to danas saopštili, kada je već bila na aerodromu kako bi došla u Beograd i večeras prisustvovala večeri za medije i prijatelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    23. februar 2015 | 20:54

    Sasvim je u pravu prihvataju se velikih produkcija , a ovamo duguju da si im primoran sudskim putem naplacivati dug.

  • SANDRA K

    23. februar 2015 | 21:36

    Meni je bila super u proslom serijalu,i zao bi mi bilo da ne bude sada u ziriju,ona je extra pevacica i extra osoba,obozavam je.

  • Kivi

    24. februar 2015 | 00:03

    Pa ima zena pravo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA