PORODIČNA DRAMA: Žena Aca Pejovića se bori za život

- U trenutku kada je Biljani pozlilo, on je brzo odreagovao i ona je brzo prevezena u bolnicu. Tamo su ustanovili da je u pitanju izliv krvi u mozak i ona je hitno operisana - rekao je izvor blizak porodici Pejović

  • 25
 Aco Pejović sa ženom Foto: Telegraf

Pevač Aco Pejović doživeo je pravu porodičnu dramu budući da je njegovoj ženi Biljani pre dva dana pukla aneurizma, odnosno kada je doživela izliv krvi u mozak.

Kako piše "Alo!", Biljani Pejovič je pozlilo u utorak, hitno je prevezena u bolnicu i tamo hitno operisana.

- Aco nije mogao da veruje da se tako nešto može desiti njegovoj ženi. U trenutku kada je Biljani pozlilo, on je brzo odreagovao i ona je brzo prevezena u bolnicu. Tamo su ustanovili da je u pitanju izliv krvi u mozak i ona je hitno operisana. S njom je u operacionoj sali bio najbolji tim lekara, ali je operacija dugo trajala, i to duboko u noć - rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak porodici Pejović, i naglasio da pevač nije znao gde se nalazi kada mu je saopšteno da mu je supruga u lošem stanju:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On je sve vreme bio bolnici i čekao da doktori ustanove šta mu je sa suprugom. Bilo mu je loše, ali je zbog ostalih ljudi pokušao da ostane pribran, a kada su mu rekli da je Biljana imala izliv krvi u mozak, ostao je šokiran. Svakog trenutka se moli da sa njom bude sve u redu i da se brzo oporavi. Nakon operacije, Biljana je prebačena u intezivnu negu, a lekari non-stop prate njeno stanje. Aco je u prvom trenutku nije znao kako da svojim ćerkama saopšti šta im je sa mamom, ali to je morao da odradi - izjavio je ovaj neimenovani sagovornik.

Aco Pejović nije bio dostupan za kontakt. Folker je u braku sa Biljanom više od dve decenije, i s njom ima tri ćerke.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljka

    26. februar 2015 | 10:42

    Zelim Vam brz oporavak.Kulturna,fina zena.

  • cccccc

    26. februar 2015 | 10:38

    Jadna zena, neka je Bog cuva I brzo da se oporavi, Aco je divan suprug I zasluzio je da se sve dobro zavrs

  • Suza

    26. februar 2015 | 10:07

    Stigla je na vreme, borice se, zelim joj brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA