VILE, FERARI I SKUPE ŠKOLE: Piksijeva deca žive na visokoj nozi! (FOTO)

- Moja najstarija kćerka Andrea je diplomirala pre dve godine na američkom univerzitetu u Parizu, posle čega je godinu dana bila na praksi u Japanu i godinu dana u Srbiji. Anja je studirala modni dizajn u Londonu, a poslednji semestar je završila na prestižnom Univerzitetu "Kolumbija" u Njujorku - rekla je supruga proslavljenog fudbalera

  • 32

Deca poznatih uglavnom žive život na visokoj nozi, ali mezimci Dragana Stojkovića Piksija i supruge Snežane baš uživaju u životu. Sa 20 i nešto godina oni poseduju skupe vile, automobile, ali i pohađaju prestižne škole.

Marko Stojković (21) proteklih nedelja je imao neprijatno iskustvo, kada su mu u stan u Londonu upali su lopovi i iz njega ukrali torbicu s dokumentima i ključeve od ferarija koji vredi oko 150.000 evra, a koji je dobio za 19. rođendan.

PIKSIJEV SIN OPLJAČKAN: Lopovi mu ukrali ključ superluksuznog Ferarija!

Iako su Piksi i njegova supruga Snežana želeli da njihov sin dođe kod njih u Francusku, on je ipak ostao u Londonu, a policija će patrolirati ispred njegove kuće. Inače, Marko u Londonu studira menadžment na jednom od prestižnih fakulteta.

Foto: Facebook/ Marko Stojkovic Foto: Facebook/ Marko Stojkovic

- Moja najstarija kćerka Andrea je diplomirala pre dve godine na američkom univerzitetu u Parizu, posle čega je godinu dana bila na praksi u Japanu i godinu dana u Srbiji. Sada je na master studijama na Univerzitetu "Monako". Anja je studirala modni dizajn u Londonu, a poslednji semestar je završila na prestižnom Univerzitetu "Kolumbija" u Njujorku. Nju tek očekuje praksa, a od sledeće godine i master. Anja je praksu obavila u japanskom izdanju časopisa “Vog“, gde je i do sada u dva navrata provela po nekoliko meseci i gde je mnogo toga naučila i stekla neprocenjivo iskustvo i i kontakte. Marko je od ove godine odlučio da se neće profesionalno baviti fudbalom, tako da od septembra kreće na studije u Londonu - rekla je svojevremeno za "Hello" supruga proslavljenog fudbalera Snežana Stojković.

Anja je prošle godine bila u žiži interesovanja, kada je na Mikonosu uslikana u društvu italijanskog fudbalera Marija Balotelija, sa kojim su je odmah povezali da je bila u vezi, ali kasnije je to demantovano.

- Fudbaler Mario Baloteli je zaista velika zvezda i poznato je da je jako interesantan "žutoj štampi" tako da su i njegov boravak na Mikonosu propratili paparaci. Jedno poslepodne na plaži Namos, Anja našla se sa svojim prijateljima iz Londona, a u njihovom društvu je bio i Mario, koji je tamo neko vreme igrao. Tada su grčki i italijanski paparaci zabeležili taj njihov susret. Već narednog dana osvanule su njihove fotografije u svim italijanskim medijima sa naslovom “Mario Baloteli sa nepoznatom devojkom”, ali su ubrzo otkrili da je reč o Anji Stojković. Anju su drugari predstavili Mariju kao kćerku fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija. On je bio prijatno iznenađen, rekao joj je da je veliki fan mog supruga i zamolio je Anju da pozove oca kako bi se čuo sa Draganom. Anja mu je odgovorila da je to nemoguće zbog vremenske razlike u Japanu. Anji se veoma dopao Baloteli, koji je njen vršnjak, lepo je vaspitan i ni po čemu se nije izdvajao iz društva. Budući da je Anja više godina u stabilnoj emotivnoj vezi, naslovi i fotografije, koji su se pojavili u štampi, učinili su su je nervoznom - dodala je tada Snežana.

Foto: Facebook/ Andrea Stojkovic Foto: Facebook/ Andrea Stojkovic

Njeno srce je zauzeo vozač Formule 1, Ugo Valente, a upoznali su ih zajednički prijatelji.

- Srpkinje su jako lepe, mada vole da komanduju. Anja je super, trudi se da bude sa mnom na što više trka, samo ima i svoje obaveze - izjavio je Valente u intervjuu za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. februar 2015 | 14:31

    Covek je zaradio nije ukrao,i treba da uzivaju u zivotu

  • Nenad

    27. februar 2015 | 15:56

    Covek posteno zaradio i brine se o svojoj familiji.RESPEKT

  • Nik

    27. februar 2015 | 17:24

    Čovek je imao odličnu fudbalsku karijeru,zaradio dosta,nije se odao porocima kao neki,nije nikoga pokrao niti se nešto posebno isticao i za takve mi nije žao kad čujem da imaju.Svaka čast,njegov novac i nek radi šta hoće sa njim.Još ako je i u neke humanitarne svrhe davao i pomagao narod onda mu alal vera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA