LJUDINE: Ovi pevači su bili do zore uz Aca Pejovića dok mu se žena operisala! (FOTO)

Pevačevoj supruzi Biljani je bolje, i ona bi danas (subota) trebalo da bude prebačena iz šok-sobe na odeljenje

  • 72

Supruga Aca Pejovića, Biljana, koja je hitno operisana zbog aneurizme u utorak u Kliničkom centru, oseća se bolje, a pevač je, u najkritičnijim momentima, imao podršku brojnih kolega sa estrade. 

U najtežoj noći, sve do pet sati ujutru, uz njega su bili Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Aca Lukas sa suprugom Sonjom, te Ana Bekuta sa Milutinom Mrkonjićem.

OTAC GERASIM SE MOLI ZA ZDRAVLJE ŽENE ACA PEJOVIĆA: Evo šta je rekao duhovnik iz Đurđevih Stupova

- Ceca je nije htela da ostavi prijatelja u teškim trenucima. Njoj nije bilo lako da ga gleda slomljenog, i sve vreme ga je hrabrila da će sa Biljom biti sve u redu i da će dobiti ovu bitku. Tu su bile i ostale Pejovićeve kolege, koje su sa njim nestrpljivo čekale da lekari izađu iz sale i saopšte im kako je prošla operacija. Svi su mu govorili da je Bilja jaka žena i da će izdržati. On je bio van sebe - navodi izvor blizak Pejoviću.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Biljana se, što je najvažnije, oseća sve bolje. Počela je da komunicira i da se smeje. Ako sve bude kako lekari prognoziraju, trebalo bi danas (subota) da je prebace iz šok-sobe na odeljenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    28. februar 2015 | 09:01

    Ja lično prolazim kroz ovu pricu samo sto mi nije procurela aneurizma. Čekam odluku konzilijuma u ponedeljak. Biljanin oporavak mi daje snagu i hrabrost da sve ovo perbrodim. Nadam se njenom totalnom oporavku kao i oporavku svih koji prolaze kroz ovu tesku pricu.

  • Neki

    28. februar 2015 | 00:46

    Lepo! Ljudski

  • Nikola Uzelac

    28. februar 2015 | 08:53

    Zelim sto pre uspesan oporavak Acinoj suprugi. Da zive dugo,dugo srecno u ljubavi za primr svim gradjanima sveta. Lep gest od kolega sa estrade. Pozdrav Nikola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA