CUCIN LJUBAVNIK: Šabanu će ona doći glave!

Bosanski estradni menadžer Sabit Dervišević Saša (58) otkriva da je imao aferu sa Ivonom Negovanović pre nego što je ona upoznala slavnog pevača

  • 13

Poznati bosanski estradni menadžer Sabit Dervišević Saša, koji je proslavio mnoge pevače, obelodanio je da je bio u vezi sa Ivonom Negovanović Cucom (24), pre nego što je mlada pevačica upoznala Šabana Šaulića.

Cuca i Sabit su se, prema njegovim rečima, sastajali nekoliko meseci, ali on nije želeo ozbiljnu vezu. Menadžer, koji je Šaulićev dobar prijatelj, smatra da će mlada pevačica neće ništa dobro doneti "kralju narodne muzike".

- Kada sam upoznao Cucu, ona Šabanu nije bila ni na mapi. Mi nismo bili u vezi, već smo imali aferu, tako da me njene godine nisu ni interesovale. Tada je živela s nekim dečkom - kaže Sabit.

Menadžer dodaje da je Šabanu, bukvalno, prepustio Cucu:

- Ako se on zaljubio, onda to nije moja stvar. Nikad ih nisam zatekao da vode ljubav, a ne ulazim u to šta su imali tokom ovih godina. Činjenica je da je Cuca u estradu ušla preko mene. Šaban zna sve šta je radila, ali teško je ulaziti u emocije nekog čoveka. Ona će mu doći glave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    1. mart 2015 | 10:36

    Bolje da se Sabanovi prijatelji vise ne oglasavaju, samo ga jos vise blamiraju.

  • Mila

    1. mart 2015 | 10:16

    Kakav prijatelj, kakva estrada, boze sacuvaj.Afera nisu ga interesovale godine, da li je bila maloletna, sljam.Prepustio je Sabanu ucinio mu uslugu.Ne mogu da verujem to su ti lovci na talente.

  • Anja

    1. mart 2015 | 09:56

    Sad se svi javljaju da je oblate pritom ne razumevajuci da pljuju i po sebi. Kad je ovaj stigao da ima aferu sa njom kad je imala 15 godina kad je pocela sa Sabanom?! Ovo sve poludelo, tesko nama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA