MOJ UBICA ŽIVI U AMERICI: Aca Lukas prolazi kroz pakao!

- I njemu, i njegovoj ženi, roditeljima, deci, babama, dedama, stričevima i celoj familiji želim ono što piše o meni - poručio je Lukas osobi koja objavljuje lažne vesti o njegovoj smrti

  • 10

Nakon što se juče na društvenim mrežama ponovo, po treći put u poslednjih nekoliko godina, pojavila bolesna, izmišljena vest o navodnoj pogibiji Ace Lukasa, policija je ušla u trag osobi koja širi ove laži i utvrdila da se nalazi u Americi.

Nadležni organi su uz pomoć IP adrese, sa koje je objavljena vest, uspeli da otkriju lokaciju osobe koja širi lažne informacije, i ta osoba se nalazi u Americi, ali još uvek nije poznat njen identitet.

Lukas je potvrdio da policija radi na ovom slučaju, a imao je i šta da poruči manijaku koji izmišlja ove gnusne laži.

- Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to nekome padne na pamet. Ali važno je da se stane na put bolesniku. Otkriveno je da je ta osoba u Americi. I njemu, i njegovoj ženi, roditeljima, deci, babama, dedama, stričevima i celoj familiji želim ono što piše o meni - rekao je Aca Lukas.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    5. mart 2015 | 11:55

    Ne kuni mu porodicu mozda i oni nemaju pojma sta on ili ona radi na internetu a narodna poslovica kaze bolje je u selu sto puta umrti mislim na lazne vijesti nego jednom ,pas laje vjetar nosi.

  • M

    5. mart 2015 | 14:00

    A mogao bi nekad i kosu da opere...

  • Darko

    5. mart 2015 | 12:08

    Tačno je da je on bolesnik ali je takođe tačno da ni ti nisi ništa bolji od njega kada njegovoj čitavoj porodici želiš i

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA