PEVAČICE DRUKALE MENADŽERE? Evo šta su sve ispričale u Poreskoj upravi!

- Neki menadžeri su već primili poziv od poreske uprave da dođu na razgovor. Država je rešena da stane na kraj muljanju. Ako se dokaže da su menadžeri utajili porez, slede im krivične prijave - rekao je dobro obavešteni izvor

  • 0

Estradni menadžeri, navodno, su sledeći na udaru Poreske uprave. Kako piše "Informer", njih su tokom saslušanja u ovoj državnoj instituciji "drukali" pojedini pevači, koji su, kako se navodi, istakli da menadžeri uzimaju najveći deo novca od nastupa.

- Neki menadžeri su već primili poziv od poreske uprave da dođu na razgovor. Država je rešena da stane na kraj muljanju. Ako se dokaže da su menadžeri utajili porez, slede im krivične prijave - rekao je za ovaj dnevni list dobro obavešten izvor i dodao da državni organi rade sve kako bi stavili tačku i na fantomske firme koje u vlasništvu imaju neki pevači i menadžeri:

- Pojedinci imaju fantomske firme u inostranstvu, pa tvrde da im tamo ležu honorari i da tamo plaćaju porez, a često je reč o falsifikovanim papirima i ko još zna o čemu. Tome ćemo stati na kraj - navodi ovaj neimenovani sagovornik, koji je objasnio na koje sve načine su se srpske zvezde pravdale i prebacivale odgovornost na svoje sagovornike:

- Vadili su se kako ne mogu da se sete koliko su novca uzeli za neki nastup jer je sve išlo preko menadžera, a pojedinci su čak tvrdili da im menadžeri uzimaju i preko 50 odsto honorara - istakao je on.

Menadžeri tvrde da oni posluju ispravno.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA