Karleuša i Georgiev u Tviter ratu

JK je Vladu nazvala "bugarskim Crnogorcem sa proširenim nozdrvama od koksa", a on nju "trandžom"

  • 1

Pevač Vlado Georgiev i pevačica Jelena Karleuša zaratili su na Tviteru. Prvo je on počeo sa prozivkama da bi takvima kao što je ona trebalo zabraniti ulaz u džez klubove. Zatim se i ona oglasila na Tviteru nikad besnija, čini se. Inače, Jelena ume da bude odmerenija u odbranama, ali ćemo ovog puta pola njene "odbrane" morati da cenzurišemo, a vi sami procenite šta je htela da kaže:

- Zamolila bih pu*ače k**ca - opsednutog impotentnog patuljka i bugarskog Crnogorca sa proširenim nozdrvama od koksa, da od*ebu, hvala.

Rasprava se tu nije završila, jer se Vlado oko 21.50 sati opet uključio na Tviter i nastavio:

- Mozda je rešenje da pošalje tatu opet da uhapsi Cecu?

A zatim je dodao:

- Živim za dan dekontaminacije i odgovornosti za upropaštavanje naraštaja 90-ih, kada su sirota deca, nemajući druge programe, stradala. Kažu mi ljudi koji su putovali da postoje lepe trandže. Ovaj naš "kolumnista" izgleda nije imao dobre doktore.

A zatim je počeo Jeleni da pravi ozbiljan marketing postujući njene fotografije, naravno sa komentarom:

- Momčina!

- Jesus Christ

- Avatar

 

Iznenada su Vladu "napali" i Cecini fanovi, rekavši mu da je svirao na Cecinom albumu "Emotivna luda", pa da je radio Dari Bubamari aranžman, i upitali ga o čemu on priča. Vlado nije prećutao:

- Na Cecin račun nisam ništa rekao. Naprotiv, mislim da bi mogla da posudi malo nakita koleginicama - napisao je Vlado, verujemo da je mislio na čuvenu "narukvicu".

Da podsetimo, Vlado i Ivan Ivanović komentarisali su Jeleninu posetu klubu u kojem se svira samo džez muzika,  a Vlado je u vezi toga u nekoliko navrata ponavljao na Tviteru da "takvim ljudima treba zabraniti ulaz".

Vlado nije prestajao sa provociranjem Karleuše, pa je kao aprilsku šalu napisao:

- Nemam zaista ništa protiv JK. Aprililili.

Nakon toga, pevač je retvitovao sve nedavne tvitove JK koji su mu bili zanimljivi, i naglasio da ako nekome nedostaje status kolumniste, da ne brine, sačuvao je sve kao printskrin, jer je Jelena sa svog Tvitera u međuvremenu uklonila intrigantan post.

(Pulsonline / Foto: Svet)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA