PRIZNAJEM, DRUKALA SAM MENADŽERE: Pevačica otvorila dušu!

- Saradnik mi ugovori nastup, on meni uzima procenat od ugovorene cene, na primer, 200 evra. I sve stavi u džep! A ja i vlasnik diskoteke plaćamo porez. Nije pošteno - kaže Sanja Maletić

  • 13

Pevačica Sanja Maletić kaže da je poreskim inspektorima otkrila da estradni menadžeri ne plaćaju porez, i dodaje da ako ona mora da uredno izmiri svoje obaveze prema državi, onda moraju i menadžeri, tekstopisci i autori.  

- Ako ja moram kao pevačica da platim porez, zašto ne bi i oni? Stara garda menadžera kao što su Gane Đokić, Raka Marić i Gane pecikoza su pravili zvezde, pomagali im da snime pesme, da se pojavljuju u emisijama. Ove današnje menadžere zovem "saradnici na terenu". Oni poznaju vlasnike diskoteka, klubova i ugovaraju nam nastupe. Ja im od tezge dam novac na ruke, a oni na njega ne plaćaju porez, već ga stave u džep. Saradnik mi ugovori nastup, on meni uzima procenat od ugovorene cene, na primer, 200 evra. I sve stavi u džep! A ja i vlasnik diskoteke plaćamo porez. Nije pošteno - izjavila je Maletićeva koja je dodala da po istom principu rade i tekstopisci, autori i aranžeri.

- Kada treba da dokažem svoje rashode, imam sve papire: od avionskih karata, pa do frizera. Ali nijedan dokument nemam od tekstopisaca, kompozitora, aranžera, jer im sve plaćam na ruke, u kešu - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. mart 2015 | 10:13

    „Posle plime bogacenja dolazi oseka morala.”  — Miodrag Bulatović

  • azagondzija

    6. mart 2015 | 11:21

    a sta bi sa Cazimom

  • Crni Gruja

    6. mart 2015 | 11:46

    Majke ti reci kad si zadnji put pevala negde u Evropi. Ovde te niko ne poznaje. Pre nekoliko godina si u Švajcarskoj prodala četiri ulaznice. To ti je bila zadnja tezga u Evropi. Ti i pevanje... ne nasmejavaj me.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA