INDIJANA DŽONS I HAN SOLO NISU SAMO FILMSKI LIKOVI: Pogledajte kakve neverovatne stvari su se dešavale Harisonu Fordu! (FOTO)

Ono što se u stvarnom životu događa slavnom glumcu nemalo podseća na njegove slavne uloge

  • 0

Slavni glumac Harison Ford, koji je u kritičnom stanju pošto se srušio avion kojim je pilotirao, ima iza sebe čitavu nisku životnih drama i avantura.

HARISON FORD U KRITIČNOM STANJU: Srušio se avion kojim je pilotirao slavni glumac (VIDEO)

Sve je počelo od automobilske nesreće 1964, kao "uspomenu" je dobio ožiljak na licu. Desilo se to u Kaliforniji, dok je žurio na posao, automobil je skrenuo sa puta.

SIN HARISONA FORDA: Moj otac je NEVEROVATNO JAK čovek - on je INDIJANA!

Ford je "mirovao" sve do 1999, kada se srušio helikopter tokom trenažnog leta. Njegov instruktor i on vežbali rotacije u blizini Los Anđelesa, obojica su ostali nepovređeni. Nova nevolja sa helikopterom desila mu se samo godinu dana kasnije, a 2001. Ford i još jedan tragač pomogli su u nalaženju nestale osobe u šumama Jeloustona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Taj period je bio posebno buran, jer je Ford 2000. pilotirao avionom koji je morao u državi Nebraska prinudno da sleti zbog vetra. I glumac i putnik u avionu koji je samo zakačio pistu prošli su bez povreda, samo su krila oštećena.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Povređivao se Ford tokom snimanja "Indijana Džons" serijala 1983, pa deset godina kasnije. Prvo su "stradala" leđa, pa ligamenti. Prošle godine, Ford je, snimajući "Star Wars", doživeo novu nevolju. Vrata letilice su pala i slomila mu nogu, ali se neustrašivi glumac posle operacije oporavio i završio snimanje. 

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA