HIT DANA: Pogledajte kako je Karleuša pevala Cecin "Beograd"! (VIDEO)

JK nije oduvek ratovala s Svetlanom Ražnatović. Evo kako je za vreme "rata" protiv NATO u sred Beograda otpevala jedan od najpoznatijih Cecinih hitova

  • 10

Jelena Karleuša nije, izgleda, uvek mrzela svoju veliku suparnicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Jeste da je snimak koji gledate snimljen pre mnogo, mnoooogo godina (čak trinaest) i jeste da su bile drugačije okolnosti (NATO bombardovanje), ali je, priznaćete, više nego zanimljivo (da ne kažemo neku drugu reč) videti JK kako punim srcem peva: "Znam za jedan grad, gde si večno mlad...".

Ovaj raritetni klip načinjen je na jednom od onih čuvenih "muzičkih mitinga" na beogradskom Trgu republike kojima smo provocirali NATO bombardere u pauzama sirena za uzbunu. Tada su Ceca i Jeca imale pametnija posla nego da se svađaju. Jer, tada smo se svi mi svađali sa ostatkom sveta!

Iz današnje perspektive međusobnih prozivki i otvorene mržnje između dve muzičke zvezde, ovaj snimak izgleda potpuno neverovatno. Zato se tako slatko i smejemo dok ga gledamo! :)

(N. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bandzi

    5. april 2012 | 21:14

    Hahahahah, znaci pesmu je bukvalno razorila, cek da pustim Cecinu verziju, da zaboravim ovaj uzas! :D Ceci ne moze da prismrdi...

  • Olja

    4. april 2012 | 14:09

    O ljudi moji, da li je ovo moguce! Ja bi se stidela da sam ovako nesto otpevala a da se pritom nazivam pevacicom! Ona narice, i upropastila je tako lepu pesmu!!!

  • Sara

    13. jun 2012 | 02:34

    Kao da neko umire uz mikrofon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA