"Parovi" ukinuti, gledaoci zovu i pitaju šta rade Zmaj i Maca, internet "gori"! (FOTO)

Fanovi, kojima očigledno teško pada zabrana emitovanja koja je počela u 20 časova, na sve moguće načine pokušavaju da saznaju šta u ovom trenutku rade njihovi ljubimci iz rijalitija

  • 87

Koliko su se naši gledaoci uželeli rijalitija, najbolje pokazuje podatak da je od 20 časova, kada je počela privremena zabrana "Parova", nastala prava ludnica, na društvenim mrežama se već pokreću peticije i grupe za podršku, a kako nezvanično saznajemo, telefoni na televiziji "Happy" su se usijali od poziva stotina gledalaca.

Pohotni Zmaj od Šipova ponovo šokirao gledaoce "Parova" (18+) (VIDEO)

Budući da nemaju gde da gledaju svoje ljubimce, fanovi ovog rijalitija pitaju šta rade Zmaj od Šipova, Maca Diskrecija, Lepa Lukić i dugi učesnici.

Foto: Tv Hepi Foto: Tv Hepi

Na Fejsbuku je već osnovana grupa za podršku "Parovima", a slično je i na drugim društvenim mrežama.

A šta tek reći za Jutjub, gde se ispod starih video snimaka iz "Parova" mogu pročitati najrazličitiji komentari ljudi kojima već nedostaje ovaj rijaliti.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Da podsetimo, "Parovi" nastavljaju sa emitovanjem u subotu u 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbgd

    3. april 2015 | 23:29

    Ukinuti za stalno bruka Srbije

  • Micky

    4. april 2015 | 00:14

    Ma jeste,bruka Srbije.Postadose PAROVI ocito najveci i jedini problem u Srbiji.Nije taj rijaliti kriv sto su male plate,sto zivimo ovako kako zivimo.Lazni moralisti pljuju ovo a ponasaju se gore nego oni,brate ako mi se nesto ne svidja promenim kanal,aman postoji spravica koja se zove DALJINSKI.Uostalom ucesnici istog ne rade nista gore od tatinih princezica koje se opijaju,skidaju i slicno po nocnim klubovima,samo sto roditelji to ne vide.Ne moze nijedan lik iz rijalitija da utice ni na koga ukoliko taj neko ne zeli.Samo ne znam zasto se deca pominju,pa valjda roditelji treba da ih vaspitaju a ne da misle kako ce lupam Mimi Oro danas da se obuce.Farma je bila mnogo gora pa se nije ukidala,verovatno je PUNO KOSTALO nekoga da obustavi ovaj rijaliti na 24h.. Rejtinzi i slicne gluposti.Ne moze mene da zatupi nijedan rijaliti ,zatupljen i ogranicen se rodis,prema tome ,ovo su ciste gluposti.

  • Daca

    3. april 2015 | 23:33

    Boles'!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA