KRALJICA SILIKONA NAPALA PODSTANARKU? Zbog Fejsbuka mi je stavila nož pod grlo i odsekla kosu! (FOTO)

- Tijana me je pitala: "Gde je moja šifra, ološu jedan?", zatim me je pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa - kaže Jelena M.

  • 1

Izvesna Jelena M. tvrdi za "Alo", da ju je jedna od silikonskih kraljica Tijana Đuričić, kod koje je stanovala kao podstanarka, uz pomoć svojih telohranitelja, brutalno pretukla i mučila.

Kako Jelena navodi, incident se dogodio 5. marta, kada je krenula u Tijaninu kuću u Mirijevu da uzme svoje stvari.

- Vrata mi je otvorila Tijana i tog trenutka dva muškarca su me ubacila u kuću, zalepila mi usta i glavu trakom, bacila na pod i kanapom vezala ruke. Tijana me je pitala: "Gde je moja šifra, ološu jedan?", zatim me je pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa. Momci, čija lica nisam videla od kačketa, šutirali su me i stavljali mi nož pod grlo, dok me je Tijana šišala. Sa njima je bila i moja rođena sestra Tanja, sa kojom ne govorim od detinjstva, a koja je sve vreme pričala da mi treba iščupati srce. Sve to je trajalo satima, a u međuvremenu je došla i Tijanina majka Zagorka, koja mi je takođe tražila šifru, a zatim pretila da će me njen suprug Zoran polomiti. Pošto sam u tom momentu krvarila, rekla je Tijani da me bace u šaht ili odvedu u Zvezdarsku šumu jer ne želi da joj "iscurim u kući" - priča Jelena koja dodaje da je, kada su je ostavili samu, uspela nekako da se odveže i iskoči kroz prozor.

Foto: Facebook/ Tijana Đuričić Foto: Facebook/ Tijana Đuričić

- Dovukla sam se do drugara, koji me je odvezao u Urgentni centar, gde je došla i policija. Od tada živim u strahu, sve vreme sam u društvu prijatelja i ne smem da radim, već čistim po kućama kako bih bila sigurnija. Psihički sam potpuno uništena, svesna da sam te noći imala veće šanse da umrem nego da preživim - kaže Jelena.

Njena pravna zastupnica Jelica Brebanović tvrdi da  već skoro mesec dana pokušava da dobije bilo kakvu informaciju o ovom slučaju od nadležnih organa.

- Sve vreme tužilac i inspektor prebacuju lopticu jedan drugome, a uopšte se nije odmaklo od kada je Jelena dala izjavu. S obzirom na to da je Jelena prepoznala Tijanu i rođenu sestru, one su morale da budu privedene u roku od 48 sati. U jednom trenutku su me čak pitali da li imam Tijaninu adresu, iako im je Jelena rekla gde se nalazi kuća u kojoj su je maltretirali - objasnila je Jelica Brebanović.

Foto: Facebook/tijana.djuricic.7 Foto: Facebook/tijana.djuricic.7

Sa druge strane, Tijana navodi da Jeleni M. ništa loše nije uradila.

- Nisam kriva, nisam joj ništa uradila. Znam da mi je hakovala profil na Fejsbuku i nismo u dobrim odnosima. Posvađale smo se zbog nekih privatnih stvari koje ne bi trebalo da idu u javnost. Znam da je povređena. Ako tvrdi da sam to ja uradila, neka bude da jesam.  Ja smatram da nemate prava da iznosite to u javnost, jer je to lično moj problem koji je i dalje u toku i da bilo šta više pišete o meni - izjavila je Đuričićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA