DA LI JE ONA NORMALNA? Ima najlepše grudi na svetu, a ono što želi da uradi sa njima će vas baciti u depresiju! (FOTO)

Svi žele njeno poprsje, a verovali ili ne, Sofija Vergara je nezadovoljna onim čime ju je priroda obdarila

  • 12

Holivudska zvezda Sofija Vergara poznata je po svojim prirodno lepim grudima. Glumica se smatra za ženu sa najlepšim poprsjem na svetu, ali nećete verovati, ona nije zadovoljna njime.

 

Ovo su najlepše prirodne grudi na svetu! (FOTO)

 

Sofija Vergara

Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss

 

Bujna Sofija kaže kako ceo život ima problema sa pronalaženjem brushaltera, pa je bila prinuđena da kupuje u buticima namenjenim striptizetama. Glumica je razočarana jer kad legne njene grudi padnu dole i ne stoje čvrsto kao silikoni.

 

Foto: Instagram/sofiavergara

Foto: Instagram/sofiavergara

 

- Moje grudi su ogromne. Ceo život mi je bila noćna mora kupovina brusahaltera... Kada sam se preselila u Los Anđeles našla sam radnje kao "Frederick’s of Hollywood" koje prave bruseve za striptizete. Verujte mi volela bih, da imam silikone - rekla je Vergara koja je dodala da je nedavno u poslednjem trenutku odustala od operacije.

 

(Telegraf.rs/Hollywoodlife)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    9. april 2015 | 13:18

    Vlada neko bezvezno misljenje da su silikoni lepsi od prirodnih grudi. Silikoni su vestacki deo tela koji moze nadomestiti fizicki nedostak. Ne postoje ruzne prirodne grudi, osim nekih ekstremnih slucajeva. Inace silikoni su lepi dok su taze ugradjeni i to pod uslovom da su odradjeni kako treba, cim prodje nekoliko godine grudi menjaju svoj oblik i silikoni pocinju da se odvajaju od celine. To ne izgleda ruzno, nego jezivo.

  • Ivana

    9. april 2015 | 16:31

    Prirode grudi itekako mogu biti ružne ako su prevelike i opuštene. ..i to sa godinama izgleda jezivo. ..

  • Najgora

    9. april 2015 | 19:35

    Ona ima problem da nadje brus za sebe?! Sta ja da kazem, sto imam osmice, i zivim u Srbiji gde je najveci broj jedva neka petica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA