UBIĆE GA MACA! Evo šta je Gastoz rekao o seksu sa Diskrecijom (VIDEO)

Gastoz se izlanuo tokom razgovora sa Jelenom Golubović a ona je zatim od njega izvukla još nekoliko vrućih detalja

  • 5

Ako je i postojala neka dilema da li su Maca Diskrecija i Gastoz pre nekoliko dana imali seks i to u WC-u, sada je i ta sumnja otklonjena budući da je Marinković priznao da je vodio ljubav sa starletom!

Šta su Maca i Gastoz radili zajedno u WC-u? (VIDEO)

Da sve bude gore, on je tajnu odao Jeleni Golubović. Prvo je demantovao, pokušavao da se izvuče, a onda je napokon poklekao i još dodao nekoliko detalja iz kupatilske akcije.

Ako ništa drugo, sigurni smo da Maca neće biti oduševljena kada čuje da je Gastoz otkrio intimne detalje iz njihove veze i to brbljivoj Jeleni.

Pogledajte razgovor Gastoza i Jelene:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    15. april 2015 | 12:19

    Nista strasno mladi su oboje. Zasto osudivati kad to svi rade. Mnogo je njih tu nemoralniji od Mace i nenada. Prikazite Mimi i Ruzicu sta su radle i one

  • tonka

    15. april 2015 | 15:17

    Sačuvati intimu pred kamerama? Halo, o kakvom oni životu ovdje pričaju? Ovdje radi skrivena kamera, pričali nepričali. Mislim da su sve svi malo pogubili gdje su pa i Jelena.

  • Pavle!!!

    16. april 2015 | 15:23

    Nije on posto odradio dobro dok ga je Maca nogirala. Treba ga istjerati napolje on je dno dna pa ponasa se gore od ostalih kao da je iz prasume dosao ne vaspitan skroz. Zmaj i Maca do pobede :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA