ČEDNA SAM DOK ČEKAM DEČKA DA IZAĐE IZ ZATVORA: "Potresna" ispovest srpske voditeljke (FOTO)

- Moj Jovan je dobar dečko, a to što mu se dogodilo ne želim da komentarišem. Samo hoću da kažem da svakome može da se desi da završi u zatvoru - kaže Dejana Živković

  • 31

Dok njen dečko Jovan služi zatvorsku kaznu od godinu dana na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva, manekenka i voditeljka Dejana Živković je čvrsto rešila da mu bude verna i strpljivo čeka da on izađe iz zatvora.

Nakon što je upoznala zgodnog Crnogorca Jovana, Dejana je promenila način života, više ne obilazi noćne klubove kao ranije i odlučila je da bude čedna dok on ne izađe na slobodu.

Foto: Facebook/Dejana Dea Zivkovic Foto: Facebook/Dejana Dea Zivkovic

- U našem odnosu se ništa nije promenilo, zaljubljeni smo kao na početku veze. U fazi sam kad mi se naprosto ne izlazi. Moj Jovan je dobar dečko, a to što mu se dogodilo ne želim da komentarišem. Samo hoću da kažem da svakome može da se desi da završi u zatvoru - objasnila je Dejana, bivša devojka golmana Vladimira Stojkovića.

Foto: Facebook/Dejana Dea Zivkovic Foto: Facebook/Dejana Dea Zivkovic

Navodno je Jovan, koji kaznu služi u Spužu, hteo da se venča sa Dejanom, kako bi ona mogla da ga posećuje u takozvanoj bračnoj sobi, ali ona je rekla da još nije spremna za to.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mostar

    21. april 2015 | 11:28

    Djevojko draga NE MOZE se svakom desiti da završi u zatvoru,da se družio sa likovnim umjetnicima sad bi negdje imao izložbu ,a drugo; trebala bi da budes ljubomorna,svašta se desava po zatvorima

  • ANA

    21. april 2015 | 11:15

    Ma sta kazes? A, posto vidimo da vrcas od pameti, el može svakom da se desi da zavrsi sa tolikim ustima? Malo me strah, znas.

  • Zulumar

    21. april 2015 | 10:01

    Pozdrav za dobrog dečka koji je samo hteo da ubije nekoga,to može svakom da se desi,a ti napumpana izgleda da si mnogo zgrešila,čim se pravdaš preko novina,ili ti je Joca rekao da to uradoš,hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA