PODRŽI ŽIVOT: Andrija Gerić i Sergej Trifunović igraju teniski meč za Lazara Majstorovića!

Ulaz na utakmicu biće poslata SMS poruka na na 5757, čime će biti donirano 100 dinara za dvadosetomesečnog Lazara Majstorovića, koji boluje od tumora na malom mozgu i za njegovo lečenje u Francuskoj potrebno je 184.000 evra.!

  • 1

Udruženje teniskih rekreativaca”Rekreativo”, u saradnji sa partnerima i fondacija za pomoć najmlađima - Podrži Život organizuju turnirPodrži  Život 2015 predstojećeg vikenda (25/26 april).

Na turniru će učešće uzeti  oko šezdeset teniskih rekreativaca iz Beograda, a u sklopu turnira zakazan je i revijalani meč (nedelja u 15h), u kome će rekete ukrstiti bivši odbojkaški reprezentativac Andrija Gerić i glumac i TV voditelj Ivan Tomić, dok će specijalni gost turnira biti glumac i predsednik Upravnog odbora fondacije Podrži Život - Sergej Trifunović.

Za takmičare, gledaoce, organizatore i prijatelje “Rekreativa” obezbeđen je edukativno-zabavan program na terenima TK Privilege na Košutnjaku, uz “obavezu” da svi prisutni “plate ulaznicu” slanjem SMS poruke na 5757, čime će donirati 100 dinara  za dvadosetomesečnog Lazara Majstorovića, koji boluje od tumora na malom mozgu i za njegovo lečenje u Francuskoj potrebno je 184.000 evra.

Foto: Darko Nikolić Foto: Darko Nikolić

Sve informacije zainteresovani takmičari i posetioci mogu dobiti na sajtu www.tenisrekreativo.com, preko FB stranice  (Rekreativo) ili na telefon 064 222 46 49.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA