ŠOK ZA ŽENE: Preminuo seksi doktor iz serije "Uvod u anatomiju" (VIDEO)

Doktora Dereka Šeperda, koja igra glumac Patrik Dempsi, preminuo je za operacionim stolom u jednoj od epizoda i njega više nećemo gledati u ovom ostvarenju

  • 2

Doktora Dereka Šeperda više nećemo gledati u seriji "Uvod u anatomiju". Jedan od najomiljenijih likova iz čuvenog ostvarenja, koga igra glumac Patrik Dempsi, preminuo je za operacionim stolom u jednoj od epizoda 11. sezone.

Šeperd je navedenoj epizodi imao saobraćajnu nezgodu i hitno je prevežen u bolnicu. Međutim, greškom lekarskog osoblja, on je pretrpeo ozbiljna oštećenja na mozgu.

Doktorka Meredit Grej (igra je glumica Elen Pompeo), inače supruga doktora Dereka Šeperda, dolazi do njenog muža. Budući da nije bilo šanse za njegovo izlečenja ona je isključila je aparate za održavanje života.

Smrt doktora Dereka Šeparda šokirala je mnoge fanove. Patrik Dempsi, koji je igrao čuvenog doktora Mekdrimija, istakao da njegovo napuštanje serije nema nikakve veze sa svađom sa producentima.

Dempsi je imao ugovor za još jednu sezonu serije "Uvod u anatomiju", ali je odlučeno da saradnja prekine u februaru.

(Telegraf.rs/usatoday.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA