SKANDALOZNO: Milenu Ćeranić išamarao gazda kluba jer nije znala pesmu!

Folk pevačica dobila batine u jednom klubu u Jakovu. Nakon što nije znala da otpeva poručenu pesmu dobila šamar od suvlasnika kluba

  • 4

Folk pevačica Milena Ćeranić napadnuta je prošle subote tokom nastupa u Jakovu. Nesrećna folkerka išamarana je jer, navodno, nije otpevala poručenu pesmu, a kako tvrdi izvor Telegrafa, koji je prisustvovao ovom događaju, Milenu je fizički napao gazda kluba u kojem je pevala:

- Prošle subote Milena Ćeranić je nastupala u jednom klubu u Jakovu. U jednom trenutku neko je poručio pesmu koju ona nije znala ili nije htela da otpeva. Ponovo su joj kasnije zatražili istu numeru, ali kada je pokušala da kulturno objasni da tu pesmu ne izvodi, jedna osoba, za koju se kasnije pričalo da je suvlasnik kluba, odreagovao je krajnje nedžentlmenski - prišao je i udario joj je šamar - navodi izvor našeg portala, koji je insistirao na anonimnosti.

U izjavi za Telegraf Milena Ćeranić nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje tvrdnje našeg sagovornika.

- Molim Vas, nemojte, ne želim da komentarišem bilo šta na tu temu - rekla je kulturno pevačica i prekinula vezu.

Nažalost, ovo nije prvi put da se vlasnici klubova i kafana u kojima nastupaju pevači ponašaju neprilično i bahato prema izvođačima . Mnogi pevači su se u svojim karijerama susretali sa ovakvim problemima, mnogima su zakidani ili uskraćeni honorari, često su fizički zlostavljani, a veliki problem je što, u želji da se ne zameraju gazdama, svi oni o ovom maltretiranju uglavnom ćute.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla bla

    6. april 2012 | 21:44

    Ma je.i te se 90 te...veliki comeback 90 tih na velika vrata

  • Ivve

    7. april 2012 | 19:01

    Taman pripada tom nivou lokala!

  • lexy

    7. april 2012 | 00:19

    SAMO NAPRED SARICE NAJBOLJA SI ,I SVAKI PUT KAD SE POJAVI TEKST O TEBI KAO DA SE OKUPE RUGOBE LJUBOMORNE I HEJTUTJU JER TI NISU NI DO KOLENA I KAO DA TEBE BRIGA ZA TE KOMENTARE,NEKA CRNU,ZAVIDE DEVOJCI KOJA RADI ,ZARADJUJE,NIKOG NE DIRA I NORMALNA A PORED SVEGA TOGA PRELEPA ,E NEKA SE UBIJU I DABOGDA DO KRAJA ZIVOTA KOMENTARISALE PO INTERNET PORTALIMA I UMRLE ZA TIM KOMPJUTEROM U MRZNJI ,GADITE MI SE KURVETINE LJUBOMORNE ,SORAJA TI SI ZAKON!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA